Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Çıkış Ayı Yanlışlıkla Sızdırılmış Olabilir

Halo Infinite Çıkış Ayı Yanlışlıkla Sızdırılmış Olabilir

Xbox Meksika Twitter hesabı, Halo’nun 20. yılı kutlamaları kapsamında Xbox’un iş birliği yaptığı firmalardan biri olan donut restoran zinciri Krispy Kreme ile ilgili attığı bir Tweette farkında olmadan Halo Infinite çıkış ayını sızdırmış olabilir.

Halo Infinite bir türlü sızıntılardan kaçamıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde seçilmiş oyuncular için birkaç günlüğüne erişime açılan ”çok oyunculu mod teknik test sürümü” dosyalarının arasından oyunun hikayesine dair birçok detay açığa çıkarılmıştı. Bugün ise, birkaç gün önce Xbox Meksika Twitter hesabından atılan bir tweetin donutları ile bilinen Krispy Kreme ve Xbox iş birliğinden bahsederken kesin çıkış tarihi hala belli olmayan Halo Infinite’in çıkış ayını yanlışlıkla ilan etmiş olabileceği ortaya çıktı.

halo infinite donut

Olaylar, Krispy Kreme’in 30 Temmuz’dan itibaren özel Halo temalı donutlar satacağını duyurmasıyla başladı. İlginç olan kısım ise, bu donut ile ilgili Xbox Meksika Twitter hesabının attığı tweet. Orijinali İspanyolca dilinde olan tweette Xbox hesabı şu ifadeleri kullanmış:

kutlamalara şimdi başlayabileceksek, neden kasımı bekleyelim ki?

Xbox Meksika ve Kripsy Kreme, Master Chief’in 20. yılını özel baskı Halo Infinite donut ile kutluyor.”

Her zaman olduğu gibi, haber hızlı bir şekilde yayıldı ve tüm Halo topluluğu durumdan haberdar oldu. Bu haberin yazıldığı tarih olan 1 Ağustos 2021 itibariyla tweet hala Xbox Meksika hesabında silinmemiş bir şekilde duruyor. Bazı hayranlar, tweette Halo’nun 20. yılını kutlanmasına dikkat çekerek Halo serisi 20. yaşına 2021 kasım ayında gireceği için kasım ayından bahsedildiğini öne sürerken, bazıları ise tweetin yakında silineceğini ve bunun Infinite çıkış tarihi için kesin doğrulama görevi göreceği fikrinde.

Bahsedilen kutlamaların ilk Halo oyunu Halo: Combat Evolved’in çıkış tarihi olduğu için mi yoksa Halo Infinite çıkışının kutlamaları mı olduğunu muhtemelen ancak çıkış tarihi kesinleştiğinde görebileceğiz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir