Anasayfa > Espor Haberleri > Heroic es3tag ve Snappi İkilisini Yedeğe Çekti!

Heroic es3tag ve Snappi İkilisini Yedeğe Çekti!

Danimarka merkezli CS:GO takımı Heroic kadrosunda iki önemli değişiklik yaşandı. es3tag’ten sonra Snappi de kadroda yok. 

Danimarka kuruluşlu eSpor takımı Heroic çalkantılı bir dönem yaşıyor. 5 Nisan 2020 tarihinde Twitter üzerinden yapılan duyuruda es3tag‘in takımdan ayrılışından sonra Snappi‘nin de kadrodışı edildiği ibareleri yer verildi. Tweet’te Heroic son aylarda çalkantılı zamanlar yaşıyor fakat işler sonunda rayına oturudu. es3tag’in ayrılışını duyurmuştuk. Bununla birlikte kadromuzda değişiklik yaparak oyuncularımızdan Snappi‘yi yedeğe çektiğimizi de belirtiyoruz.” ifadeleri yer aldı. peki Heroic takımının durumu ne?

Tweet’te de ifade edildiği gibi takım sıkıntılı dönemlerden geçmekte. Şu anki Global sıralamada 18. sırada olan takım kendi tarihinde en yüksek sıralama olarak 14. sırayı görmüş. Son bulundukları müsabakalarda da hezimete uğramış gibi bir görüntü veriyorlar. Çünkü takım, ICE Challenge 2020‘de son sıraları gördü ve ESL One Rio 2020 Elemelerinde de üst üste aldıkları mağlubiyetler ile alt kademelerde yer aldılar. Fakat yaptıkları açıklamalar sonucunda anlayabiliriz ki takım geleceğe güvenle bakıyor.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir