Anasayfa > Oyun Haberleri > Humankind Xbox Game Pass PC’ye Eklenecek

Humankind Xbox Game Pass PC’ye Eklenecek

Amplitude Studios tarafından geliştirilen en yeni PC strateji oyunu Humankind, önümüzdeki hafta sadece PC için olan Xbox Game Pass’e gelecek.

Sega ve Amplitude Studios, yaklaşmakta olan strateji oyunu Humankind‘i ilk gün PC için Xbox Game Pass‘te piyasaya süreceğini duyurdu. Önümüzdeki hafta, 17 Ağustos‘ta piyasaya sürülecek olan oyun, tüm abonelerin indirip denemesi için birinci gün Xbox Game Pass abonelik hizmetinde sunulacak. Böylece, 17 Ağustos‘tan itibaren aboneler tam sürüme sınırsız erişime sahip olacaklar.

humankind

PC için Xbox Game Pass‘e 29,90 TL ödeyerek abone olabilirsiniz. Böylece konumuz olan strateji oyunu Humankind de dahil olmak üzere 100’den fazla oyundan oluşan bir kütüphaneye sahip olabilirsiniz. Tek dezavantaj ise Xbox Game Pass aboneliğiniz sona erdiğinde artık oyunlara erişiminiz olmayacaktır.

Humankind, Civilization’a Rakip Mi Olacak?

Civilization‘a benzer şekilde oyunda, eşsiz medeniyetinizi yaratmak için Antik Çağ’dan Modern Çağ’a kadar 60 tarihi kültürü birleştirin. Bu kültürlerin her biri, neredeyse sonsuz sonuçlar yaratan benzersiz bir katman getirecektir. Yaptığınız her başarı ve yaptığınız her seçimle uygarlığınızı daha da özelleştirecek ve büyüyeceksiniz. Yaptığınız her şey şöhretinizi arttıracak ve en çok şöhrete sahip olan oyuncu oyunu kazanacak.


Derin taktik savaşlarda stratejik becerilerinizi sergileyin, bilimsel atılımlar yapın ve sizin yönetiminizde büyük bir imparatorluk kurun. Hangi uygarlığı kuracağınıza karar vermeniz ve dünyada en derin iz bırakacak bir strateji planlamanız gerekecek.

Eğer oyunu Xbox Game Pass ile oynamak istemiyorsanız, Civilization benzeri strateji oyunu Humankind, 17 Ağustos’tan itibaren Steam ve Epic Games Store‘da da satışa sunulacak.

Hakkında Furkan Akkoyun

8 yıldır internetle haşır neşirim. Oyun oynamayı seven, gündemi takip eden, internette girişimci kavgada çekimser, freelancer iş yapan biriyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir