Anasayfa > Espor Haberleri > İngiliz Resolve Barrage Esports Anlaşmasını Tamamladı

İngiliz Resolve Barrage Esports Anlaşmasını Tamamladı

Resolve Barrage Esports anlaşmasının tamamlandığı duyurdu. İkisi de İngiltere kökenli olan kulüplerden biri diğerini bünyesi altına alacak.

İngiliz e-spor kulübü Resolve Esports, bir diğer İngiliz espor kulübü olan Barrage Esports’u bünyesine katmaya hazır olduğunu açıkladı. Bu birleşme ile birlikte Resolve, Barrage Esports’un tüm operasyonlarını da devralmış olacak. Bu devirler arasında, LoL oyununun Birleşik Krallık ve kuzey ülkeleri için yaptığı turnuva olan Kuzey League of Legends Şampiyonası (NLC) da bulunuyor.

Birleşme kapsamında en çok merak edilen konulardan biri, devralma işlemi için Barrage Esports’a ne kadar para ödendiği. Bu miktarın gizli tutulmasına karar verildi. Ancak yapılan açıklamaya göre, birleşme dahilinde yeni kulübe dahil olmayacak olan oyunculara tazminatları verilecek.

Ozan SuperApp Intel University Esports Türkiye’nin 100.000 TL’lik Ödül Sponsoru Oldu

Konuyla ilgili açıklama ise Resolve Esports’un kurucusu olan Ilias “Rai” Pajoheshfar‘dan geldi. Oyuncu kulübü kurarken amaçlarının en yüksek seviyede rekabet etmek olduğunu hatırlattı. Birleşik Krallık’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Rai, birleşme teklifi gündeme geldiğinde zamanın doğru olduğunu hissettiklerini söyledi. Birleşme teklifinin Barrage’dan geldiğini ifade eden oyuncunun kulüple ilgili açıklamalarında çok saygılı sözcükler seçtiği dikkatlerden kaçmadı. Rai, birleşme sonrasında Barrage’ın Birleşik Krallık espor sahnesine verdikleri emeğin onore edileceğini söyledi.

Birleşme iki taraf açısından da oldukça arkadaş canlısı bir atmosferde gerçekleşmiş gibi görünüyor. Bu varsayımın en büyük nişanesi ise Barrage Esports’un kurucusu Jeff Simpkins oldu. Kulübün müdürlüğünü bırakan Simpkins birleşme sonrası, Resolve’da danışmanlık görevini sürdüreceğini açıkladı.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir