Anasayfa > Espor Haberleri > İninal Espor Arena Kapılarını Açtı: Yeni Zaferlerin Adresi

İninal Espor Arena Kapılarını Açtı: Yeni Zaferlerin Adresi

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Espor Arenası olan ininal Espor Arena kapılarını açtı. Sektörün yeni göz bebeğiyle ilgili detaylar haberimizde.

Espor dünyada olduğu kadar ülkemizde de gelişmekte olan bir sektör. Geçtiğimiz yıllarda “Oyun oynayan çocuklar” olarak nitelendirilse de günümüzde insanlar Espor sayesinde hayatlarını sürdürebiliyor. İş bu noktaya geldiği için de turnuvaların düzenleneceği yeni ve gelişmiş merkezler, arenalara ihtiyaç doğuyor. Uzun süren çalışmalar sonucunda ininal Espor Arena ülkemizin bu konudaki ihtiyaçlarını karşılamak için kapılarını açtı. Biz de Savebutonu ekibi olarak açılış çoşkusuna şahit olduk. Çok güzel bir programla kapılarını açan ininal Espor Arena gelecekte sektörde adını fazlasıyla duyuracak gibi görünüyor.

ininal espor arena

ininal ana sponsorluğunda 42 Maslak‘ta açılan ininal Espor Arena, gelişmiş görüntü ve ses teknolojileri ile en baştan izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Bunun yanında geniş seyirci kapasitesi ve arka plandaki teknolojik imkanları ile de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Barındırdığı yayın stüdyoları ile kaliteli bir yayın hizmeti sunarak orada bulunmayan izleyicilere bile keyifli zamanlar geçirtebilecek. 1600 seyirci kapasiteli Arena’da yeni zaferlere hep birlikte tanık olacağız.

ininal espor arena

Açılış etkinliği kapsamında da bu arenanın ilk etkinliği düzenlenmiş oldu. Enis Kirazoğlu modaretörlüğünde gerçekleşen açılış etkinliğinde gösteriden konsere, panelden turnuvaya birçok farklı aktivite düzenlendi. ininal CEO’su, Türkiye Elektronik Sporlar Federasyonu Başkanı gibi isimlerin konuşmalarda bulunduğu, Espor gündemini değerlendirdiği etkinlikte ayrıca PUBG, FIFA, Brawl Stars gibi oyunların da gösteri maçları yapıldı. Esporun gelişimi konusunda herkesin büyük umutları olduğunu ve bunların gerçekleşmesi için yoğun çabalar sarf ettiğini görmek oldukça sevindirici bir durum. Arena yetkililerinin de ifade ettiği üzere Türkiye, önümüzdeki dönemde Avurpa’nın ve belki de tüm Dünya’nın sayılı Espor merkezlerinden birisi olabilir. Bunu bekleyip göreceğiz.

ininal espor arena

Bizleri ağırladıkları için ininal Espor Arena‘ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sonraki etkinlikleri ve gelişmeleri sizlere yine sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız.

 

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir