Anasayfa > Blog > Inside Kaç Saat Sürüyor?

Inside Kaç Saat Sürüyor?

Playdead’in geliştirdiği minimal ve sanatsal bir bağımsız oyun olan Inside kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek ne kadar zaman alıyor?

Inside, indie hayranlarının en çok methettiği oyunlardan bir tanesi. 2016’da piyasaya sürülen ve atmosferiyle, müzikleriyle, belirsiz hikâyesiyle dikkat çeken oyun, sadece oyunculardan değil, aynı zamanda büyük otoritelerden de olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Öyle ki oyunun Steam incelemeleri “Son Derece Olumlu” iken Metacritic eleştirmen puanı 90 civarında.

Inside’ı oynamamış olup başlamak isteyen oyuncular mevcut. Özellikle Epic Games’in oyunu bedava vermesinin ardından bu oyuncuların sayısı artmış durumda. Dolayısıyla birçok kişi oyunun kaç saat sürdüğünü, Inside’ı bitirmek için ne kadar süreye ihtiyaç olduğunu merak ediyor. Gelin bu soruların cevabını verelim.

Limbo Kaç Saat Sürüyor?

Inside kaç saat?

  • Oldukça kısa bir oynanış süresi sunan Inside, yaklaşık dört saat içinde son buluyor.

Oyun, etkileyici bir deneyim sunmasına rağmen fazla uzun sürmüyor. Oyunu bitiren oyuncular, genel olarak 3.5-4 saatlik bir oynanış süresine sahip olduklarını belirtiyor.

Limbo kaç saat?

Inside’dan önce, aynı geliştiricinin ellerinden çıkan Limbo da Inside’a benzer bir oynanışa sahip. Bu oyunlar genel olarak birlikte oynanıyor, dolayısıyla Inside oynayanlar Limbo’yu da denemek istiyor (ya da tam tersi.)

Limbo da tıpkı Inside gibi yaklaşık 3.5-4 saatte son buluyor. Fakat Limbo’yu bitiren bazı oyuncular, oyun sürelerinin 6.5 saate kadar çıktığını belirtiyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir