Anasayfa > Blog > Int Ne Demek? Intlemek Nedir? (League of Legends)

Int Ne Demek? Intlemek Nedir? (League of Legends)

Çoğunlukla League of Legends (LoL) özelinde kullanılan int terimi ne demek, inting kelimesi ne anlama gelir? Gelin birlikte bakalım.

Oyun dünyasında birçok oyuncunun kullandığı farklı farklı terimler bulunmakta. Bu terimler spesifik bir oyunun içinde de olabiliyor, oyun dünyasında evrensel olarak da kullanılabiliyor. GG, WP gibi kısaltmalar evrensel olarak kullanılan oyun terimlerine verilebilecek en iyi örnekler. Buna rağmen oyuna özel kullanılan bazı kısaltmalar da bulunuyor.

Cooldown Ne Demek?

Genelde League of Legends oyununda kullanılan terimlerden bir tanesi de intlemek. Inting, intlemek olarak da kullanılabilen int terimi ne demek? Gelin hep birlikte intlemek, inting kelimelerinin LoL’deki anlamına göz atalım.

Int Ne Demek? (LoL)

  • Int, inting, intlemek terimleri intentional feeding teriminin kısaltması olup bilerek beslemeyi ifade eder.

Intentional feeding, bilerek besleme anlamına gelir ve rakibe bilerek ölmeyi, rakibe altın kazandırmayı ifade eder. Inting, intlemek kelimeleri de bu terimin kısaltılmış versiyonudur. League of Legends’ta bilerek beslemek oyun deneyimini iki taraf için de kötü etkileyen, yasak durumlardan bir tanesidir. Takımında bunu yapan bir oyuncuyla karşılaşan League of Legends oyuncuları, intleyen takım arkadaşlarının bu yasağı delmelerinden dolayı raporlanmasını talep edebilir.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir