Anasayfa > Oyun Haberleri > Johnny Silverhand Keanu Reeves Tarafından Canlandırılmasaydı Nasıl Görünürdü?

Johnny Silverhand Keanu Reeves Tarafından Canlandırılmasaydı Nasıl Görünürdü?

Cyberpunk 2077’nin ana karakteri Johnny Silverhand Keanu Reeves tarafından canlandırılmasaydı nasıl görünürdü?

CD Projekt RED bünyesinde konsept tasarımları yapan koordinatör Lea Leonowicz, oyunun ana karakterlerinden biri olan Johnny Silverhand’e dair çizimlerini yayınladı.

Keanu Reeves öncesi üretilen sanat tasarımları CDPR’ın Johnny Silverhand karakterini ilk başta nasıl resmettiğine ışık tutuyor. Lea Leonowicz’in ArtStation profilinde yer alan yaratıcı konseptler, ünlü aktörün Silverhand karakteri için çok iyi bir seçim olduğunu kanıtlar nitelikte.

johnny silverhand keanu reeves

Lea Leonowicz’in çizimlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk’un dünyasında mühim bir yere sahip olan Johnny Silverhand, SAMURAI adlı bir müzik grubunun solistliğini yapıyor. Cyberpunk 2077’nin ana hikayesinde oldukça kritik bir rol oynayan karakter, daha önce The Matrix ve John Wick filmlerinde oynayan Keanu Reeves tarafından canlandırılıyor.

Cyberpunk 2077 SAMURAI Hakkında Her Şey

Keanu Reeves ve Johnny Silverhand

Keanu Reeves’in oyunun geliştirilme sürecindeki rolüne dair birçok söylenti ortaya çıkmıştı. Söylentilere göre Johnny Silverhand karakteri oyunun sadece belli kısımlarında yer alması gerekiyordu. Fakat aktörün oyunda daha çok yer almak isteyince ana hikaye en baştan yazıldı.

Bu söylentilere karşılık CD Projekt RED tarafından henüz bir yanıt gelmedi. Fakat oyunun 2018’de yayınlanan oynanış fragmanlarında Johnny Silverhand’e dair birtakım bilgiler yer alıyor. Oynanış esnasında duyulan radyoda anarşist müzisyenin henüz birkaç yıl önce öldüğü duyuluyor. Bu durum 10 Aralık 2020’de çıkış yapan oyunun ana hikaye örgüsüyle çelişiyor.

Geçtiğimiz günlerde Jason Schreier Cyberpunk 2077’nin geliştirme sürecine ışık tuttuğu raporunu yayınlamıştı.

Jason Schreier Cyberpunk 2077 Yapım Sürecine Dair Raporunu Yayımladı

Keanu Reeves öncesi yapılan çizimler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. O zaman iyi ki Keanu Reeves tarafından canlandırılmış. Zira bu haliyle Ümraniye sapığına benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir