Anasayfa > Espor Haberleri > Kobbe: “TSM ‘den Ayrılmayı İstememiştim”

Kobbe: “TSM ‘den Ayrılmayı İstememiştim”

TSM ‘in eski nişancısı Kasper “Kobbe” Kobberup, yaptığı Twitch yayınında TSM’den ayrılmak istemediğini söyledi.

Doublelift tarafından yeri doldurulan 23 yaşındaki nişancı Kobbe, Twitch yayınında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan bir tanesi de TSM ‘den ayrılması hakkındaydı. Deneyimli nişancı, son zamanlarda ağızdan ağza dolanan “Kobbe kız arkadaşı yüzünden TSM’den ayrıldı.” söylemlerine bu açıklamalarla son verdi.

Bu kesitten de duyabileceğimiz üzere, başarılı oyuncu “Hayır beyler, sevgilim yüzünden ayrılmak istememiştim, bu çılgın bir komplo teorisi. Bundan daha önce de bahsetmiştim zaten. Benim kararım değildi, kesinlikle ayrılmak istememiştim.” diyerek tartışmalara son verdi.

Yeri Doublelift ile doldurulan oyuncunun şu anlık bir takımı bulunmuyor. Yaz mevsimi için nereye gideceği de büyük merak konusu. TSM, kendisine yeni takım arayışında yardım edeceğini açıklamıştı. Ancak şu an için LCS’te herhangi bir takımın nişancı eksiği olmadığını göz önünde bulunduracak olursak, oyuncunun Avrupa LEC’e geri dönmesi olası.

Yiliang “Doublelift” Peng ise Kobbe ile alakalı hiçbir açıklama yapmadı, yapacak gibi de durmuyor. Kobbe ile alakalı kendisine yöneltilen tüm soruları cevapsız bırakan deneyimli nişancı, belli ki bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan geri duracak.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir