Anasayfa > Espor Haberleri > LEC 2021 Yaz Mevsimi Teaserı Yayımlandı

LEC 2021 Yaz Mevsimi Teaserı Yayımlandı

2021 Yaz Mevsimi’nin başlangıcından bir gün önce LEC 2021 Yaz Mevsimi teaserı yayınlandı. Yayınlanan teaserda oyuncuların geçmiş yıllardaki görüntüleri dikkat çekti.

Avrupa da nihayet sihirdar vadisine kavuşuyor. Nefes kesen ve birçok kişinin beklemediği bir takımın şampiyon olduğu Bahar Mevsimi‘nin ardından gözler Yaz Mevsimi‘ne çevrildi. 2021 Yaz Mevsimi‘nin başlangıcından bir gün önce organizasyonun resmi YouTube kanalından LEC 2021 Yaz Mevsimi teaserı yayımlandı.

Teaser, G2 Esports nişancısı Rekkles‘ın “Bu yaz tekrardan zirveye çıkmak istiyorum.” sözleriyle başlıyor. Sonrasında ise Rekkles‘ın Fnatic‘te oynadığı zamandan enstantaneler göze çarpıyor. Bu tarz flashbackler teaser boyunca varlığını sürdürüyor. G2 Esports orta koridoru Caps‘e ise ülkemizin köklü takımlarından Dark Passage ile 2016 TBF‘yi kazandığı seneden kupayı kaldırdığı kare ile rastlıyoruz.

LEC Bahar Mevsimi finalinin MVP’si olan Armut‘u ise sırasıyla HWA Gaming ve Royal Youth formasıyla görüyoruz. Armut, “2017’den beri çok çalışıyorum ve şimdi LEC şampiyonuyuz.” diyerek bizlere geldiği noktayı bir kez daha hatırlatıyor.

LEC Yaz Mevsimi Bugün 19.00’da Başlıyor

LEC Yaz Mevsimi bugün TSİ saat 19.00’da oynanacak olan G2 EsportsMAD Lions karşılaşmasıyla başlıyor. İki takım da Bahar Mevsimi‘nden bu yana kadrolarında bir değişiklik yapmadı. G2 son mevsimin kabusunu üzerinden atmayı hedefleyecekken MAD Lions zirvede kalmaya çabalayacak.

Bugünün fikstürü ise şu şekilde:

  • 19.00: G2 Esports – MAD Lions
  • 20.00: Astralis – SK Gaming
  • 21.00: Rogue – EXCEL
  • 22.00: Schalke 04 – Team Vitality
  • 23.00: Fnatic – Misfits Gaming

Fikstürün tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Haftanın Maçı MAD Lions – Fnatic

Her hafta bir “haftanın maçı” belirleyen LEC, bu haftanın maçını MAD LionsFnatic olarak belirledi. LEC haftanın maçını bu video ile duyurdu. Teaser esnasında “Her zaman kendimi Dünya’daki en iyi oyuncu olarak gördüm. Bunu başarmamdaki tek engel de benim.” cümlelerini dile getiren Bwipo’nun takımın yeni ormancısı olarak ne yapacağı merak konusu. Maç bu cumartesi günü TSİ 22.00’da oynanacak.

Mücadeleye ve sürprizlere doyacağımız bir Yaz Mevsimi izleyeceğimize hiç kuşku yok. Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir