Anasayfa > Espor Haberleri > LEC Ekiplerinden Origen, Artık Astralis!

LEC Ekiplerinden Origen, Artık Astralis!

Avrupa League of Legends profesyonel ligi LEC takımlardan Origen, üst üste defalarca CS:GO şampiyonluğu yaşamış efsane takım Astralis bünyesine girdi.

Astralis, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile (@astralisgg) LEC takımlarından Origen’i bünyesine dahil ettiğini duyurdu. Bundan sonra bir Origen göremeyeceğiz. İsmini de Astralis olarak değiştiren ekip, başarısız bir yaz mevsimi geçirmişti. Sonuncu olarak ligi bitiren Origen, kadro ve koç ekibi değiştirmek yerine doğrudan takım adını değiştirdi.

Origen takım sahibi Enrique “xPeke” Cedeño takımdan ayrılmış olarak biliniyor olsa da, Astralis ekibinin bir ortağı olarak iş yaşamına devam edeceği öğrenildi.

Yeni Astralis’in koç ana koç ekibi de belli oldu. Eski koç Andre “Guilhoto” Guilhoto ‘nun akıbeti henüz belli değil. Bunun yanında ekip koç bünyesine iki yeni isim transfer etti. Bu isimler ana koç olarak görev yapacak Baltat “AoD” Alin-Ciprain ve kendisinin yardımcılığını üstlenecek Vegar “iHansen” Hanser.

Sadece şampiyonluk için mücadele edişine alışık olduğumuz ekip Astralis, bakalım League of Legends sahnesinde nasıl başarılara imza atacak. Kendilerine başarılar diliyoruz!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir