Anasayfa > Espor Haberleri > LoL Akademi Ligi – Finalin Adı Belli Oldu!

LoL Akademi Ligi – Finalin Adı Belli Oldu!

Türkiye LoL Akademi Ligi ‘nde finalin adı bugün oynanan son yarı final maçıyla belli oldu: Aurora Akademi – wildcats Akademi.

Bugün oynanan son yarı final maçı SuperMassive Akademi – wildcats Akademi mücadelesinin ardından 2020 Kış Mevsimi LoL Akademi Ligi finali belli oldu. Daha önce oynanan ilk yarı final mücadelesi Beşiktaş Akademi – Aurora Akademi maçında galibiyetle ayrılan ekip 3-1’lik skorla Aurora Akademi’ydi. Adını finale yazdıran Aurora Akademi, rahat bir şekilde rakibini bekliyordu.

Bugün oynanan SuperMassive Akademi – Wildcats Akademi maçı beklenenin aksine fazlasıyla tek taraflı gerçekleşti. wildcats’in sezonu silip süpüren mücadelesinden sonra bugünkü favori şüphesiz kendileriydi. Ancak SuperMassive’in de rakibini biraz zorlayacağını tahmin ediyor, en azından güzel bir maç izlemek adına öyle umuyorduk. Ancak wildcats seriyi silip süpürerek 3-0’lık ezici bir galibiyetle adını finale yazdırmayı başardı.

Finalde normal sezonu 3.sırada bitirmiş Aurora Akademi‘yle karşılaşacak olan wildcats, yine doğal olarak favori konumunda. Ancak Aurora Akademi’nin de ne kadar hırslı ve iyi yapılanmış bir takım olduğunu dün kazandıkları yarı final mücadelesinden sonra gördük. Dolayısıyla bizi güzel bir maçın beklediğini umut ederek yarın saat 14.00′ü bekliyoruz. İki takıma da başarılar diliyoruz!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir