Anasayfa > Espor Haberleri > LoL Dünya Şampiyonası 2021 İçin Yer ve Zaman Belli Oldu

LoL Dünya Şampiyonası 2021 İçin Yer ve Zaman Belli Oldu

Espor dünyasının gözünün üzerinde olduğu LoL Dünya Şampiyonası 2021 yılında da görünüşe göre kapılarını izleyicilere açacak. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in tüm dünyayı kasıp kavuran oyunu League of Legends düzenlenen farklı etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Her biri birbirinden görkemli ve göz kamaştırıcı etkinliklerin en çok bekleneni ise hiç şüphesiz her yıl düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası. İlk kez 2011 yılında düzenlenen etkinlik aradan geçen on yılda adeta boyut atlayarak devasa bir organizasyon haline geldi. Nefes kesen şovlar ve gösterilerle bir espor organizasyonundan çok daha fazlası olan etkinlik görünüşe göre bu yıl da seyircileri ve taraftarları fiziksel olarak ağırlamaya hazırlanıyor.

Espor dünyasının gözünün üzerinde olduğu LoL Dünya Şampiyonası 2021 yılında da görünüşe göre kapılarını izleyicilere açacak.

SuperMassive, Blaze Esports ile Birleşiyor!

Yapılan açıklamalara göre LoL Dünya Şampiyonası 2021 yılının 6 Kasım‘ında Çin’in Shenzhen kentinde düzenlenecek. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da 60 bin kişilik dev bir spor kompleksinde düzenlenecek olan etkinliğe seyirci alınmasına çok büyük bir olasılık veriliyor. Pek çok büyük organizasyonun iptal edildiği yada sanal ortama taşındığı bu dönemde League of Legends cephesinden böyle bir adım gelmesi oldukça cesur bir hamle. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl da pek çok etkinlik iptal yolunu seçmiş yada seyircisiz olarak düzenlenmişti. Ancak League of Legends Dünya Şampiyonası finali Çin’in Şangay kentinde geniş önlemler kapsamında kapılarını seyircilere açmıştı. Yine de henüz konuya ilişkin olarak Riot Games cephesinden gelen resmi bir açıklama bulunmadığını bir kez daha hatırlatmak gerek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir