Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers Xbox Series S|X ve PlayStation 5 Versiyonları Mart Ayında Çıkıyor

Marvel’s Avengers Xbox Series S|X ve PlayStation 5 Versiyonları Mart Ayında Çıkıyor

Square Enix, Marvel’s Avengers oyununun yeni nesil konsollar için optimize edilmiş versiyonunun 18 Mart’ta çıkacağını açıkladı.

2020 yılının ağustos ayında çıkmasının ardından beklenen etkiyi yaratamayan, lobileri boş kalan ve geçtiğimiz kasım itibarıyla geliştirme maliyetini bile karşılayamayan Marvel’s Avengers’ın yeni nesil versiyonu, ekim ayında 2021’e ertelenmişti. Square Enix, Marvel’s Avengers’ın yeni nesil konsollar için geliştirilen versiyonunun 18 Mart’ta oyuncularla buluşacağını açıkladı. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series S|X versiyonları yükleme sürelerini optimize edecekken bazı güzel özelliklerle karşımıza çıkacak. Oyunun yeni nesil versiyonları, Hawkeye ve kendisinin operasyonu olan HawkeyeFuture Imperfect ile birlikte çıkacak.

Marvel’s Avengers oyununun PS4 veya Xbox One versiyonlarına sahip olan oyuncular, oyunun başarısından (!) tahmin edilebileceği üzere yeni nesil güncellemesinden ücretsiz bir biçimde faydalanabilecek. Oyuncular aynı zamanda jenerasyonlar arasında çapraz oynama ve kayıt aktarma özelliğine de sahip olacak. Yani PS4 kullanıcıları oyundaki ilerlemelerini PS5’e aktarabilecek, iki farklı nesil konsoldaki oyuncular aynı oyunu oynayabilecekler.

Marvel’s Avengers oyununun yeni nesil versiyonunda daha gelişmiş grafikler ve kare hızı bulunacak. Yükleme hızlarını önemli derecede azaltması beklenen bu güncellemeyle birlikte PS5 oyuncuları her kahraman için ayrı bir dokunsal geri bildirim sahibi olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir