Anasayfa > Blog > Metin 2 Müzik Ekleme – Metin 2 Müzik Nasıl Eklenir?

Metin 2 Müzik Ekleme – Metin 2 Müzik Nasıl Eklenir?

Ymir Entertainment tarafından geliştirilen, efsane oyunlardan Metin 2 içinde müzik ekleme işlemini yazımızda sizlere anlattık. Metin 2 müzik nasıl eklenir sorusunun cevabı yazımızda.

Metin 2, ülkemizde yıllardır sevilerek oynanan efsane oyunlar arasında. Popüler MMORPG oyunu ilk olarak 2004 yılında piyasaya sürülmesine rağmen hâlâ oynayanlar mevcut. Oyunun içinde çalan müziklere kendi istediğimiz bir müziği eklemek de mümkün. Bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini yazımızda sizlere anlattık. Adım adım anlatımımızda anlamadığınız yerler olursa yazının devamından detayları edinebilirsiniz.

Metin 2 Müzik Ekleme

  • İstediğimiz müziği MP3 olarak indiriyoruz
  • Oyunun kurulu olduğu klasöre gidiyoruz
  • BGM klasörüne giriyoruz
  • İstediğimiz müzikleri klasöre atıyoruz

Bunları yapmamızın ardından oyunun ayarlarında istediğimiz müziği seçip dinliyoruz. İyi oyunlar!

Metin 2 Müzik Atma İşlemi

Müziklerin YouTube linkini kopyalayıp internetten indirmemizin ardından Metin 2’nin kurulu olduğu klasöre gitmemiz gerekiyor. Oyuna sağ tıklayarak “Dosya konumunu aç”a tıklayarak yapabileceğimiz bu işlemi aynı zamanda Program Files’tan Metin 2’ye girerek de yapabiliriz. Ardından “BGM” adlı klasöre girip indirdiğimiz müzikleri bu klasörün içine atıyoruz. Bunu yaptıktan sonra oyuna girip ayarlardan istediğiniz müziği seçebilirsiniz. Keyifli dinlemeler, iyi oyunlar diliyoruz!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir