Anasayfa > Espor Haberleri > Naru ‘dan İlgi Çeken Yeni Seri

Naru ‘dan İlgi Çeken Yeni Seri

Emekli League of Legends oyuncusu Koray “Naru” Bıçak, Youtube kanalı için yepyeni bir seriye başladı. Bu seriyi LoL oyuncuları fazlasıyla sevmiş durumda.

Ligimizde yıllarca orta koridorda mücadele etmiş deneyimli oyuncu Koray “Naru” Bıçak, profesyonel olarak LoL oynamayı bıraktıktan sonra bu günlerde yayıncı olarak hayatına devam ediyor. Yayınları 6.000 kişi bandında izlenen Naru, genellikle akşam 9 gibi açtığı yayınlarını gece 2-3 gibi kapatıyor.

Birkaç gün öncesine kadar yayınlarında Batı sunucusundaki Üstatlık ligi hesabıyla oyun oynayan başarılı oyuncu, son günlerde düşük ligli smurf bir hesapta oyun oynamaya başladı. Yayınlarında gümüşten şampiyonluğa çıkmaya çalışan oyuncu, oynadığı oyunların birçoğunu da Youtube’a yüklüyor. Her oyunda hangi şampiyonla nerede ne yapılmalı, nasıl oynanmalı ince detaylarıyla paylaşıyor.

Oyuncu kitlesi tarafından da Koray “Naru” Bıçak’ın bu serisi büyük ilgi görmüş durumda. Oyuncular resmen veteran oyuncunun Youtube kanalında video gelmesi için kamp kurmuş durumdalar.

Koray Bıçak, bu seriyi Türkiye’de League of Legends’in gelişmesi ve herkesin oyunu öğrenip doğru bir şekilde oynamasını istediği için yaptığını söylüyor. Şampiyonluk Aşaması’na çıkana kadar devam edeceğini söylediği seri, kendisini ciddi anlamda ön plana çıkarmış durumda.

Naru’nun Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir