Anasayfa > Oyun Haberleri > Netflix Açıkladı: “GTA VI Yakında Geliyor”

Netflix Açıkladı: “GTA VI Yakında Geliyor”

GTA VI oyununa dair söylentiler günden güne yayılırken beklenmedik bir resmi kurumdan ilginç bir açıklama geldi.

Popüler video içerik platformu Netflix, ürettiği veya bünyesine kattığı içeriklerle kullanıcı sayısını ve kitlesini günden güne büyütüyor. Eğlence sektöründeki diğer markalarla ister istemez dirsek teması içerisinde gibi gözüken Netflix’in Fransa hesabı, GTA VI’ya dair beklenmedik bir paylaşım yaptı. Grand Theft Auto VI, Rockstar Games’in her an duyurabileceği bir oyun olarak gözüküyor. Efsane GTA serisinin bir sonraki oyunu, Rockstar’ın şu ana kadar izlediği oyun duyurma takvimine bakılırsa bu yıl duyurulacak gibi duruyor. Oyun üzerinde dönen söylentiler yoğunlaşırken Netflix Fransa, GTA VI’nın yakın zamanda geleceğini söyledi.

Netflix Fransa: “GTA VI Yakında Geliyor”

Netflix’in resmî Fransa hesabından paylaşılan gönderi aşağıdaki şekilde. Twitter üzerinden takipçilerine ulaşan hesap, GTA VI’nın “temel olarak” yakında geleceğini belirtmiş.

“Temel olarak, GTA VI yakında geliyor.” 

Rockstar Games’in yakın zamanda Netflix ile ilgili yaptığı bir resmi bir duyuru yok. Fakat, geçtiğimiz yıl GTA VI’nın Netflix dizisi olan Narcos’tan ilham alacağına dair bir söylenti yayılıyordu. Bu söylentinin gerçek olup olmadığını yakın zaman içinde öğreneceğiz gibi duruyor.

Yine de böyle bir duyurunun Netflix Fransa hesabından yapılması görenleri oldukça şaşırttı.

gta-6

GTA VI Hakkında Söylentiler Neler?

Uzun zamandır beklenen büyük ölçekli bir oyun olduğu için GTA VI’ya dair birçok dedikodu döndü dolaştı. Fakat son zamanlarda ortaya çıkan söylentiler daha esaslı gözüküyor. Bununla birlikte bu söylentilerin son günlerde iyice yoğunlaşması da Netflix’in tweetini göz önünde bulundurunca pek tesadüf olarak görünmüyor.

Geçtiğimiz aylarda GTA VI’nın paraşüt dosyalarının resmî dosyalardan sızdırıldığına dair sağlam kanıtlarla karşılaşmıştık. Ondan önce ise yeni GTA oyununda kadın bir ana karakter olabileceğine dair esaslı duyumlar almıştık. Yapılan sızıntılara göre oyunun Miami’de ve modern zamanda geçmesi bekleniyor, fakat buna dair ikna ediciliği yüksek kanıtlar bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde ise Rockstar Games’in sahibi Take-Two, bu yıl gerçekleştirilecek olan E3’te yer alacağını açıklamıştı. Yeni bir GTA oyununun E3’te duyurulması pek olası olmasa da bu ihtimâli de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir