Anasayfa > Blog > Netflix Profil Silme, Ekleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Netflix Profil Silme, Ekleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Abonelik servisinde, kullanıcı fonksiyonları da mevcut, bunları kontrol ettiğimiz Netflix profil silme, ekleme işlemlerini nasıl yapabiliriz?

Netflix hesaplarımıza belirli sayılarda profiller ekleyebiliyoruz. Dolayısıyla, hesabımızı ortak kullandığımız insanlarla izlediğimiz içerikler birbirlerine karışmadan platformdan faydalanabiliyoruz. Bunu yapmak hiç de zor ya da kompleks işlemler değil. Dilerseniz aşamalar halinde, maddelerle tüm bu konuyu ele alalım.

Ansambl Ne Demek, Oyuncu Kadrosu Nedir?

Profil Silme İşlemi

  • Platformu ilk açtığımızda ‘Profilleri Yönet’ seçeneğiyle karşılaşıyoruz. Mobildeyse sağ üstte yer alan kalem butonuna tıklama yapabiliriz.
  • Silmek istediğimiz profile tıklayarak sonraki aşamamıza ilerliyoruz.
  • Burada profili istediğimiz gibi düzenleyebilir ve en altta yer alan ‘Profili Sil’ butonuyla hesabımızdan kaldırabiliriz.

Profil Ekleme İşlemi

  • Bu işlem çok daha kolaydır. ‘+’ sembolüyle görünen ‘Profil Ekle’ butonuna tıklıyoruz.
  • Gerekli bilgileri girerek, çocuk ya da yetiştin profili olduğunu da belirterek profili kuruyoruz.
  • ‘Kaydet’ seçeneğine de tıkladığımızda profil oluşmuş oluyor.

Bu içeriğimizde Netflix’in profil ayarları ve seçenekleri üzerine okurlarımızın merak edebildiği soruları yanıtlamaya çalıştık. Umarız yardımcı olabilmişizdir. Keyifli vakitler, bol ve kesintisiz eğlenceler dileriz efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir