Anasayfa > Blog > New World Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

New World Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

New World sistem gereksinimleri nelerdir? Amazon tarafından geliştirilen MMO sistem hafızalarında ne kadar yer kaplıyor?

Amazon video oyun dünyasındaki pek çok başarısızlıktan sonra nihayet turnayı gözünden vurdu. Sancılı bir geliştirme sürecinden çıkış yapan New World, eylül ayının sonunda tüm sunucularını erişime açtı. Aslında Mayıs 2020’de çıkması beklenen yapım sancılı bir geliştirme süreci sonrasında ertelendi. Nihayet ağustos ayında çıkış yapması plan New World son bir erteleme kararına maruz kaldı ve 28 Eylül’de çıkış yaptı.

Çıkış yaptıktan kısa süre sonra Steam‘de en çok oynanan oyunlardan biri olan oyun, MMO hayranlarından geçer not alırken Amazon Games‘in yıllardır elde etmek istediği başarıyı da getirmiş oldu.

New World sistem gereksinimleri nelerdir? Steam üzerinden 109 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan oyun kaç GB?

New World Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya 4 çekirdekli 3GHz AMD işlemci
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2GB ya da AMD Radeon R9 280
  • Boyut: 50 GB boş alan

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7-2600K ya da AMD Ryzen 5 1400
  • RAM: 16 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 ya AMD Radeon R9 390X veya daha iyisi
  • Boyut: 50 GB boş alan

New World’u oynamak için stabil bir internet bağlantınızın olması gerektiğini belirtelim. Düşük FPS problemiyle karşı karşıya kalmanız durumunda aşağıdaki bağlantı üzerinden New World FPS arttırma yöntemlerine göz atabilirsiniz.

New World FPS Arttırma Yöntemleri – Düşük FPS Çözümleri

Oyunun zaman içerisinde yayımlanacak güncellemelerle beraber daha stabil bir hale gelebileceğini de ekleyelim.

Aeternum’a Hoş Geldiniz

İlk günden kazandığı dev oyuncu kitlesini hala emin bir şekilde koruyan MMO, oyuncuları Aeternum adında mistik bir diyara davet ediyor. Binlerce destana ve fantastik hikayelere konu olan diyarda oyuncular kendi kaderlerini çiziyor ve yeni hikayeler yazıyor.

Yeni bir dünyaya kapıları aralayan New World, özellikle üretim ve dövüş sistemiyle oyuncuların beğenisini kazandı. Tek başına oynandığında dahi keyifli bir deneyim sunan yapım, karakter geliştirme ve eşya üretme gibi süreçlerden zevk alan oyuncular için harika bir deneyim vadediyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir