Anasayfa > Oyun Haberleri > Obi-Wan Kenobi Dizisi Oyuncularına Karar Verildi

Obi-Wan Kenobi Dizisi Oyuncularına Karar Verildi

Star Wars evrenin  bir parçası olan Obi-Wan Kenobi karakterinin hikayesinin anlatılacağı dizi için oyuncu seçimleri tamamlandı.

Disney+ son zamanlarda yürüttüğü Marvel dizi ve film projeleri ile dikkat çekmekteydi. Dizi projelerine bir yenisini daha katan Disney+ bu defa Obi-Wan Kenobi dizisiyle geliyor. Oyuncu kadrosu kesinleşen dizinin çekimleri ise Nisan ayında başlıyor. Disney+’ın yapımcılığını yürüttüğü dizi,  Star Wars: Episode III- Revenge of the Sith filminin 10 yıl sonrasını konu edinecek. Büyük bir yenilge alan Obi-Wan Kenobi’nin hikayesi anlatılacak.

Dizi hakkında merak edilen konulardan biri Obi-Wan Kenobi rolünü hangi oyuncunun canlandıracağıydı. Açıklanan oyuncu kadrosuna göre Obi-Wan Kenobi rolünü Ewan McGregor canlandırırken, Anakin Skywalker rolünde Hayden Christensen ona eşlik edecek. Dizide yer alacak diğer isimler ise;  Benny Safdie, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Kumail Nanjiani, Indira Varma ve  Moses Ingram.

Obi-Wan Kenobi

İlk sezonunun 4 bölüm olarak yayınlanması planlanan dizinin senaristliğini Joby Harold, yönetmenliğini ise The Mandalorian dizisinin yönetmenlerinden Deborah Chow üstleniyor. Dizinin yapımcı kadrosu ise epey kalabalık. Ewan McGregor, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Kathleen Kennedy ve dizinin senaristi Joby Harold yapımcılığı ortak yürütecekler. Umarız dizinin yapımcı kadrosunun bu kadar kalabalık olması fikir ayrılıkları yaşanmasına sebep olmaz.

Dizinin çekim tarihi ve oyuncu kadrosu açıklanmış olsa da henüz dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağına dair bir detay paylaşılmadı.

Yeni Marvel Filmleri

 

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir