Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Star Wars Senaristi Michael Waldron Oldu

Yeni Star Wars Senaristi Michael Waldron Oldu

2022’de vizyona girmesi planlanan üçlemenin ilk filmi için senarist ismi açıklandı. Yeni Star Wars senaristi Michael Waldron oldu. Detaylar haberimizde.

Disney, 2019 yılında yayınlanan Star Wars: The Rise of Skywalker‘ ın ardından yeni bir üçleme için hazırlandıklarını duyurmuştu. Disney‘in yapımcılığını üstlendiği yeni Star Wars üçlemesinin ilk filmi 2022, ikincisinin 2024, üçüncüsünün ise 2026‘da vizyona girmesi bekleniyor. Filmler için Game of Thrones’un senaristleri David Benioff,  D.B. Weiss ve Star Wars: The Last Jedi‘ nin senaristi  Rian Johnson’ ın birlikte çalışacağı duyurulmuştu. Ancak yeni üçlemenin resmi senaristinin kim olacağı kesinleştirilmemişti. Filmin yapımıcısı Kevin Feige’in, Michael Waldron’u senaristliğe getirmesiyle yeni Yıldız Savaşları hikayesinin kimin tarafından yazılacağı belirlenmiş oldu.

yeni star wars senaristi

Michael Waldron daha önce Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin senaristliğini yapmıştı. Henüz çok tanınan bir senarist olmamasına karşın Disney yapımcılarının güvenini kazanmış olacak ki Kevin Feige, Disney‘in diğer yeni yapımlarından olan Loki dizisinin başyazarlığı görevini de Michael Waldron’a verdi. Bu yıl yaz aylarında Disney+‘da yayına başlayacak Loki dizisi ile Michael Waldron‘un senaristliğini daha yakından deneyimleme şansı bulacağız. Disney 2019 yılında vizyona giren Star Wars: The Rise of Skywalker’dan sonra yeni üçleme ile Star Wars hayranlarını geri kazanmayı planlıyor. Bakalım yeni Star Wars senaristi Michael Waldron hayranları tatmin edebilecek mi?

Disney+ platformun yayınlanacak Michael Waldron‘ın senaristliğini yaptığı Loki ve diğer dizilerin fragmanlarını buradan izleyebilirsiniz.

Yeni Marvel Dizileri

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir Yorum

  1. Bence çok güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir