Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Marvel Dizileri İçin Türkçe Altyazılı Fragmanlar Yayında

Yeni Marvel Dizileri İçin Türkçe Altyazılı Fragmanlar Yayında

Disney+ platformunda yayınlanacak yeni Marvel dizileri için Türkçe altyazılı fragmanlar Box Office Türkiye’nin resmi Youtube hesabında yayınlandı. Disney+ henüz Türkiye’de yayına başlayacağına dair resmi bir açıklamada bulunmadı ancak yayınlanan Türkçe fragman  Disney+’ın yakında ülkemizde hizmete gireceğinin işareti olabilir.

Disney, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği ‘Investor Day’ etkinliğinde sevilen pek çok yapımı tekrar ekranlara döndüreceğine dair önemli açıklamalar yapmıştı. Sinema filmlerinde karşımıza çıkan öyküleri diziler ile devam ettirmeyi hedefleyen Disney Marvel yapımlarına özellikle dikkat çekmiş ve hazırlıkları devam eden Marvel dizilerinin isimlerini vermişti. Bunlar arasında yer alan ‘Wanda Vision’ 15 Ocak’ta, ‘Falcon And The Winter Soldier’ ise 9 Mart‘ta yayınlanacak. ‘Loki’ ve ‘What If…?’ ın de yaz aylarında gösterime girmesi planlanıyor.

Box Office Türkiye sinema veritabanı olarak kullanılan bir Youtube sayfası ve sadece Türkiye’de hizmet veren platformların yayına girecek yapımlarının fragmanlarını yayınlıyor. Yeni Marvel dizileri için Türkçe altyazılı fragmanların bu kanalda yayınlanması akıllarda Disney+ Türkiye‘ye mi geliyor sorusunun oluşmasına sebep oluyor. Netflix‘in başlattığı televizyona karşı alternatif dijital platform savaşı Blu Tv,  ve Amazon Prime’ın katılımıyla epey hararetlenmiş durumda. Türkiye ise bahsettiğimiz dijital platformlar için önemli bir pazar sağlıyor. Bu sebepten Disney+‘ın yakında Türkiye‘de hizmete başlaması işten bile değil.

Merakla beklenen yeni Marvel dizilerinin Türkçe fragmanları Box Office Türkiye hesabından yayınlandı. Dizilerin fragmanlarını buradan izleyebilirsiniz.

Wanda Vision Türkçe altyazılı fragman

Falcon And The Winter Soldier Türkçe altyazılı fragman

What If…? Türkçe altyazılı fragman

Loki Türkçe altyazılı fragman

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir