Anasayfa > Sanat Haberleri > Disney+ Taylor Swift Belgeseli Yayınlayacak

Disney+ Taylor Swift Belgeseli Yayınlayacak

Disney+ Taylor Swift belgeseli için kolları sıvadı. Folklore: The Long Pond Studio Sessions adı verilen yapım Taylor Swift’in son albümü Folklore’u konu alıyor.

Geçtiğimiz gün Yılın Sanatçısı, Yılın Klibi ve Favori Kadın Sanatçı ödüllerini alarak Amerikan Müzik Ödülleri AMA’i sallayan başarılı sanatçı bugün yaptığı paylaşımda yeni projesini duyurdu.

Bugün 11/24, 24-11=13 eder bu yüzden sizin için bir haberim var. Bu filmi daha önce görmediniz, folklore: the long pond studio sessions bu gece Disney Plus’ta yayınlanacak!

Açıklamasını favori sayısı olan 13 ile bağlamayı başaran samimi şarkıcı, Exile şarkısında geçen “I think I’ve seen this film before.”(Sanıyorum bu filmi daha önce görmüştüm) sözüne atıfta bulunmayı da unutmamış.

Folklore: The Long Pond Studio Sessions Taylor Swift’in 24 Temmuz 2020’de yayınladığı 8. albümü olan Folklore’u konu ediniyor. Albümün arkasındaki isimler Aaron Dessner ve Jack Antonoff’un bulunduğu belgeselde Taylor Swift’e Bon Iver grubunun solisti Justin Vernon da eşlik edecek. Başarılı şarkıcının fanları bu yapım sayesinde albümün kayıt sürecinden görüntülere ulaşmakla kalmayacak, albümdeki 17 şarkının arkasındaki hikayeleri öğrenme fırsatını da elde edecek.

Kariyerine country müzik ile başlayan Swift her yeni albümünde farklı stilleri kendine kattı. Rock, pop, elektronik müzik gibi alanlarla country müziği birleştiren güzel sanatçı kendine çok samimi bir hayran kitlesi de oluşturdu.

Disney+ Taylor Swift Belgeseli Nasıl İzlenir?

Mandalorian, The Falcon and the Winter Soldier gibi Star Wars ve Marvel içeriklerini barındıran Disney+ platformu bu yeni projede Taylor Swift ile iş birliği yapacak. Disney+ henüz ülkemizden erişilebilir bir platform değil. Türk kullanıcılar VPN aracılığıyla Disney+’a üye olabilir. Üye olmak isteyen kullanıcıların aylık 6.99  ya da yıllık 69.99 doları gözden çıkarması gerekiyor.

Her albümünde rekorlar kıran Taylor Swift son 10 yılın en iyi sanatçıları arasında bulunuyor.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

23 yaşında oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İçerik Yazarı, Elektronik Mühendisi, Product Manager, Freelancer... Ne ararsanız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir