Anasayfa > Sanat Haberleri > Disney Marvel Filmleri İçin Vizyon Tarihleri Kesinleşti

Disney Marvel Filmleri İçin Vizyon Tarihleri Kesinleşti

Uzun zamandır beklenen Disney Marvel filmleri yakında seyirciyle buluşuyor. Önümüzdeki 3 yıl boyunca sırayla vizyona girecek Marvel filmleri için çıkış programları açıklandı.

Disney’in hazırlıklarını büyük bir gizlilikle sürdürdüğü Marvel filmleri, önümüzdeki 3 yıl içinde vizyona girmeye başlıyor. Disney Marvel filmleri arasında 7 tanesinin çıkış tarihleri açıklanırken diğerlerinin vizyon tarihleri henüz kesinleşmiş değil. Bununla birlikte Disney, daha önce yapmadığı bir sürpriz ile 7 Ekim’de yayınlanacak Marvel filminin ismini açıklamayarak heyecan yaratıyor.

Disney Marvel filmleri arasında yayına girecek filmlerden ilki, pandemi dolayısıyla sürekli ertelenen Black Widow. Eğer yeni bir değişiklik olmazsa Black Widow’un 9 Temmuz 2021’de vizyona girmesi planlanıyor. Bu yıl yayına girecek diğer Marvel filmleri ise Shang-Chi and Legend of the Ten Rings ve Eternals. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings için 3 Eylül, Eternals için ise 5 Kasım çıkış tarihi olarak belirlendi.

Disney’in ismini açıklamadığı sürpriz Marvel filmi ise 7 Ekim 2022‘de yayınlanacak. 2022 yılı için belirlenen film listesinde yer alan diğer filmler ise; Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Captain Marvel 2, Thor: Love and Thunder ve Black Panther 2. Bu filmlerden Doctor Strange in the Multiverse of Madness için 25 Mart, Thor: Love and Thunder için 6 Mayıs, Black Panther 2 için 8 Temmuz ve Captain Marvel 2 filmi için 11 Kasım 2022 vizyon tarihi olarak belirlendi. 2023’te yayınlanması planlanan diğer 4 film için henüz çıkış tarihlerine dair bir açıklama yapılmadı.

Marvel Dizileri

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir