Anasayfa > Espor Haberleri > Olofmeister, CS:GO’ya Bir Müddet Ara Veriyor!

Olofmeister, CS:GO’ya Bir Müddet Ara Veriyor!

CS:GO espor sahnesinde uzun zamandır boy gösteren isim olofmeister, bir süre boyunca yorgunluğundan dolayı ara vereceğini takipçilerine duyurdu.

CS:GO sahnesindeki en tecrübeli ve sempati toplamış oyuncuların başında gelen olofmeister, son zamanlarda üzerinde biriken yorgunluktan dolayı oyuna bir süre boyunca ara vereceğini duyurdu. FaZe Clan’da forma giyen ismin açıklaması takımının Twitter hesabından oyuncularla paylaşıldı. Yapılan açıklamanın sonundaki ibare, oyuncunun tekrar geri döneceğini ortaya koyarak emeklilik şüphelerini ortadan kaldırır nitelikte.

“Bütün FaZe hayranlarına ve hayranlarıma,

CS:GO’ya ara verme kararı aldım. Son dönemde gittikçe yorgun ve motivasyonumu kaybettiğimi hissediyordum. Oyunu ve espor sahnesini hâlâ seviyorum lâkin motivasyonumu yeniden kazanmalıyım. Biraz ara vereceğim, geleceğim hakkında düşüneceğim.

Bütün FaZe hayranlarına ve hayranlarıma verdikleri sevgi ve destek için teşekkür ederim.

Tekrar buluşacağız. #FaZeUp”

Olofmeister’ın bu hamleyi yapması kariyerinde ilk defa olmuyor. Tecrübeli isim daha önce 2018’de açıklanmayan kişisel nedenlerden dolayı üç ay boyunca ara vermişti ve bu aranın sonunda performansını üst düzeyde sürdürmeye devam etmişti.

Son zamanlarda psikolojik sorunlar nedeniyle ara veren isimlerden biri de Astralis’ten gla1ve olmuştu. Zirvedeki takımın oyun içi lideri, üç ay boyunca ara vereceğini takipçilerine açıklamıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir