Anasayfa > Espor Haberleri > Open Fire VALORANT Turnuvası Şampiyonu fastPay Wildcats!

Open Fire VALORANT Turnuvası Şampiyonu fastPay Wildcats!

ESA Esports’un düzenlediği Open Fire VALORANT Turnuvası sona erdi. Şampiyon, Sangal’ı finalde 3-1’lik skorla geçen fastPay Wildcats oldu.

50.000 TL’lik ödül havuzu içeren turnuvada Sangal Esports, Futbolist, Dark Passage gibi takımlar mücadele etti. Futbolist ilk turda elenerek hayranlarını şaşırtırken favoriler arasında bulunan takımlardan Sangal Esports ve fastPay Wildcats finale kalan ekipler oldu.

VALORANT Nick Değiştirme

Beş maç üzerinden oynanan final serisinde ilk maçı kaybetmesine rağmen üç maç kazanan fastPay Wildcats, Open Fire VALORANT Turnuvası’nın şampiyonu olarak 26.250 TL’nin sahibi olmayı başardı. İkincilikle turnuvadan ayrılan Sangal Esports ise 11.250 TL’lik ödülü kaptı.

Open Fire VALORANT Turnuvası Finali

Sangal Esports ve fastPay Wildcats arasında oynanan beş maçlık final, dördüncü oyunda son buldu.

Bind haritasında oynanan ilk maçta atak tarafında oynayan Sangal Esports, 8-4’lük üstünlükle ikinci yarıya girdi. İkinci yarıda da dizginleri elinden bırakmayan Sangal, kendi seçtiği haritada 13-7’lik skorla kazanarak serideki ilk maçın galibi oldu.

Wildcats’in seçtiği Haven haritasında oynanan ikinci maçta daha dengeli bir ilk yarı izledik. Maçın ilk devresi 6-6’lık skorla sonlandı. İkinci yarıda savunma tarafına geçip vitesi artıran şampiyon Wildcats, Brave’in etkili Raze oyunuyla 13-8’lik bir galibiyet alarak seriyi eşitlemeyi başardı.

Final serisinin üçüncü maçı Sangal’ın seçtiği Ascent haritasında oynansa da bu maç turnuvanın ikincisi için çok da iyi geçmedi. Ascent’in defans tarafında 8-4’lük üstünlükle ilk yarıyı kapatan Wildcats, ikinci yarıda rakibine sadece bir tur vererek maçı 13-5’lik skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte serideki durum 2-1’e geldi.

Serinin son maçı Wildcats’in seçimi olan Icebox haritasında oynandı. Şampiyon takım, atak tarafında 7-5’lik skorla ilk yarıyı kapattı. Sangal’dan E5N’in etkili Skye performansına rağmen maç 13-9’luk Wildcats galibiyetiyle sona erdi ve turnuvanın şampiyonu belli oldu. Finalde Sangal Esports’u 3-1’lik skorla geçen fastPay Wildcats, Open Fire VALORANT Turnuvası şampiyonu olmayı başardı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir