Anasayfa > Oyun Haberleri > Outriders İçin Çıkış Fragmanı Yayımlandı

Outriders İçin Çıkış Fragmanı Yayımlandı

Bugün piyasaya çıkan Outriders için yaklaşık bir dakika uzunluğundaki çıkış fragmanı, oyunun YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı.

Outriders, demo süreciyle birçok platformdan oyuncunun beğenisini kazanan bir looter-shooter oyunu. Bütün platformları çapraz platform özelliğiyle birleştiren Outriders, pahalı bir fiyatla çıkış yapsa da Xbox Game Pass Ultimate’e çıkması Xbox kullanıcılarını sevindirdi. Şubat ayında çıkması beklenen Outriders, geçtiğimiz haftalarda 1 Nisan’a ertelenmişti. Bugün itibarıyla demo sürümünden çıkan oyun için yaklaşık bir dakikalık bir fragman yayımlandı.

Outriders Sistem Gereksinimleri

Outriders Çıkış Fragmanı

Oyunun post-apokaliptik havasını gözler önüne seren bu fragman, yüksek sinematik kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Her karakterin farklı özellikleri olduğunu açıkça gösteren Outriders çıkış fragmanı, oyundaki heyecanın hiçbir zaman bitmeyeceğini de oyunculara sunuyor.

Outriders Hakkında

People Can Fly tarafından geliştirilen Outriders, RPG elementleriyle kompleks shooter mekaniklerini birleştirerek oyunculara hibrit bir deneyim sunuyor. Birçok farklı sınıfla oynayabileceğiniz Outriders, farklı oyun tarzlarını tercih eden oyunculara çeşitli seçenekler sunuyor.

Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4/5 platformlarında bulunan ve bütün platformların aynı lobide oynamasına izin veren Outriders’ı yeni nesil Xbox konsollarda akıllı teslimat özelliğiyle oynayabilirsiniz. Yani Xbox One’daki ilerlemenizi Xbox Series X/S versiyonuna taşıyabilir, üstelik bunu yaparken oyunun yeni nesil için optimize edilmiş versiyonunu oynayabilirsiniz.

Outriders’ı Steam’den 289, Microsoft Store’dan ve PlayStation Store’dan 499 TL’ye satın alabilirsiniz. Oyunun Xbox Game Pass Ultimate servisi içerisinde bulunduğunu, Xbox kullanıcısıysanız böyle bir yoldan da Outriders oynayabileceğinizi tekrar belirtelim.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir