Anasayfa > Oyun Haberleri > P.T. Benzeri Bir Korku Oyunu Geliyor: Evil Inside

P.T. Benzeri Bir Korku Oyunu Geliyor: Evil Inside

Örneklerine doyup doyamadığımıza henüz karar veremediğimiz oyun P.T. için bir muadil daha geliştiriliyor. Bu ay çıkması planlanan Evil Inside, korku oyunu sevenlerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Evil Inside

Bildiğiniz üzere bundan 7 yıl önce iki önemli isim Hideo Kojima ve Guillermo del Toro, psikolojik korku türünde öncü olacak ancak tamamlanmayacak bir oyun tasarladılar: P.T.. PlayStation 4’e özel olarak yayınlanan tanıtım demosuyla birlikte büyük ilgi toplayan oyunun iptal edilmesinin ardından benzer stilde birçok korku oyunu geliştirildi. Hatta fanlar tarafından P.T.’nin tam sürümünün geliştirmek istendiğini bile duyduk. Şimdi de bu kervana Evil Inside katılıyor. İşte oyun hakkında bazı detaylar:

  • Geliştirici: JanduSoft S.L.
  • Yayıncı: JanduSoft S.L.
  • Platformlar: Microsoft Windows, PlayStation 4 ve PlayStation 5
  • Çıkış Tarihi: 25 Mart 2021
  • Türkçe Desteği: Yok
  • Fiyat: Bilinmiyor

Oyunun şu anda Steam üzerinde yayında olan bir prolog versiyonu da mevcut. Bilgisayarınızı çok fazla zorlamayacak sistem gereksinimleri sayesinde oyunun yaklaşık olarak 15 dakika süren giriş versiyonunu ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Steam sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

Evil Inside Hikayesi

Kontrol ettiğimiz karakter Mark adında bir genç. Annesini kaybediyor ve babası hapse giriyor, çünkü katil kendisi. Fakat Mark durumun aslında böyle olmadığını düşünüyor. Bunun haricinde küçük kardeşine de bakmakla yükümlü. Oyundaki ana amacımız evin etrafına yayılan “Spiritüel” levhaları toplayarak annemizle iletişime geçmek ve gerçeği kendisinden öğrenmek. Ancak bu süreçte korkularla yüzleşmek ve evin içinde bulunduğu karmaşık yapıdan sıyrılmak zorundayız.

Daha önce küçük arcade türünde oyunlar geliştirmiş bir ekibin böyle iddialı bir yapım ile karşımıza çıkması merak uyandırıcı. Oyunun ayrıca Switch ve Xbox‘a da çıkma ihtimalinin bulunduğu bilgisini ekleyerek yazımızı sonlandırıyoruz.

Hakkında Heval Deniz Kaya

yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir