Anasayfa > Blog > Portal Kaç Saat Sürüyor?

Portal Kaç Saat Sürüyor?

Valve’in efsane bulmaca oyunu Portal kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için kaç saatinizi gözden çıkarmanız gerekiyor?

Efsane iki oyunluk serinin ilk oyunu olan, seriye ismini veren bulmaca oyunu Portal, oyun tarihinin en etkili eserlerinden bir tanesi. Valve’in 2007 yılında piyasaya sürdüğü oyun, hâlâ milyonlarca oyuncunun favori serisinin başlangıcı olarak karşımıza çıkıyor. Dört yıl sonra gelen devam oyunu da oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Portal serisinin üzerinden yıllar geçse de iki oyunu oynamayan oyuncuların sayısı hâlâ oldukça fazla. Peki bu serinin ilk oyunu kaç saat sürüyor? Oyunu bitirmek için kaç saat harcamanız gerekiyor? Gelin bu soruları hep birlikte yanıtlayalım.

Portal 2 Kaç Saat?

Portal kaç saat?

  • Ortalama 4-5 saatte biten Portal oyununun sadece ana hikâyesini 3 saat içerisinde bitirmeniz mümkün.

Portal’ın ana hikâyesini hızlıca bitirmek istiyorsanız endişelenmenize gerek yok, oyun oldukça kısa aslında. Hızlıca oynarsanız Portal’ı 3 saatte bitirmeniz mümkün.

Oyundan biraz zevk almak, Portal’ı ekstra içerikleri görerek bitirmek isterseniz ortalama 5 saatinizi harcamanız ideal olacaktır.

Oyunu %100’lük bir oranla tamamlamak, Portal’ın her şeyini görmek için yaklaşık 9.5 saati gözden çıkarmalısınız.

Portal’da harcanan ortalama oyun süresi ise 4 saat.

Devam oyunundan ne haber?

Eğer Portal yeterli gelmediyse ve devam oyununu da oynamak istiyorsanız doğru kararı vermişsiniz demektir. Ortalama 10.5 saatte biten Portal 2’nin sadece ana hikâyesini 8.5 saatte bitirebilir, oyunun her şeyini görmek isterseniz de yaklaşık 21 saatinizi oyuna harcayabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir