Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six: Extraction Çıkış Tarihi Ertelendi

Rainbow Six: Extraction Çıkış Tarihi Ertelendi

Ubisoft, Rainbow Six: Extraction çıkış tarihi için erteleme kararı aldı. Yeni Rainbow Six oyunu önümüzdeki yıl çıkış yapacak. 

Fransa merkezli oyun geliştiricisi Ubisoft, Rainbow Six: Extraction’u Ocak 2022 lansmanında sergileyeceğini açıkladı. Oyun ilk olarak geçen ay E3 2021 sırasında gösteriye çıkmış ve 16 Eylül 2021 çıkış tarihi olarak duyurulmuştu. Ancak Ubisoft, Rainbow Six: Extraction‘ı kusursuz bir şekilde kullanıcılarla buluşturmak istiyor.

Ubisoft erteleme kararını kendi web sitelerinin blog sayfası aracılığıyla duyurdu. Blog yazısında “bu vizyonu hak ettiği şekilde Ocak 2022’de hayata geçirmek için ek zaman ayırma fırsatını benimsiyoruz. Rainbow Six: Extraction ile hedefimiz, işbirlikçi oyunlar hakkında oynama ve düşünme şeklinizi değiştiren tam teşekküllü bir AAA deneyimi sunmaktır. Missing In Action veya The Sprawl gibi benzersiz özelliklerle, her görev gergin ve zorlu bir deneyim olacak şekilde ayarlanmıştır” dedi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, 1 ila 3 oyunculu, işbirliğine dayalı, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Akıl, işbirliği ve taktiksel bir yaklaşım oyunda sizin en iyi silahlarınızdır. Bilinmeyen bir düşmanla mücadele ederken bir araya gelin ve her şeyi tehlikeye atın.

Oyun, ilk gün tüm platform kullanıcıları arasında çapraz oynamayı ve çapraz kaydetmeyi destekleyecek. Hem Tom Clancy’s Rainbow Six Siege hem de Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction sahipleri, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’deki 18 operatörden oluşan tüm listeyie erişim hakkı kazanacak ve her iki oyunda da United Front kozmetik paketlerini elde edecek.

Rainbow Six: Extraction çıkış tarihi ise yeni yılın ilk ayı oldu. Ubisoft tam bir tarih açıklamasa da oyunun Ocak 2022’den önce çıkış yapmayacağı kesinleşti.

Hakkında Furkan Akkoyun

8 yıldır internetle haşır neşirim. Oyun oynamayı seven, gündemi takip eden, internette girişimci kavgada çekimser, freelancer iş yapan biriyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir