Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Extraction İçin Genel Bakış Videosu Yayımlandı

Rainbow Six Extraction İçin Genel Bakış Videosu Yayımlandı

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunu için 5 dakika uzunluğunda bir genel bakış videosu yayımladı. Yayımlanan bu video oyun ve oyunun ilerleyişi hakkında önemli detaylar barındırıyor.

Rainbow Six Extraction, önceki adıyla ise Rainbox Six Quarantine olarak bilinen yeni Tom Clancy’s oyunu için yapımcısı Ubisoft tarafından bir genel bakış videosu yayımlandı. Yayımlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Özetle Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Rainbow Six Siege‘in üç kişilik bir Co-op odaklı bir versiyonu. Ubisoft Extraction‘da oyunun her sefer tekrar yaşamaması ve dinamik olması için görev amaçlarının ve düşmanların yerinin her seferinde farklı olarak yaratılacağından bahsedildi. Bu iddia ile birlikte oyunun her görevinin özel hissettireceğini umuyoruz. Ubisoft bir önceki ay oyunun erteleneceğini duyurunca bu fragmanı fanların heyecanını kaybetmemesi için yapmış gibi duruyor.

Rainbow Six Extraction Oynanış Bilgileri

Son yayımlanan oynanış videosuna dayanarak, oyuncular 18 operatörden görevler için en uygun olan bir tanesini karakter olarak seçip oynayabilecekler. Siege‘de de olduğu gibi her operatör eşsiz özelliklere, oynanış şekline ve özelleştirmeye sahip. Oyun yöneticisi Patrik Méthé, Extraction‘da bulunacak olan tüm operatörlerin Rainbow Six Siege‘den olacağını ve oyuna yeni operatörlerin gelmeyeceğini onaylamıştı. Videonun büyük bir kısmında çeşitli alet ve araçlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Bu alet ve araçlar düşmanlara karşı taktiksel avantaj elde etmek için kullanılabilecek. Oyunda tam olarak 25 farklı alet ve araç ve 65‘in üzerinde özel tasarlanmış silah bulunacak.

Extraction, 12 tane sürekli gelişen ve Siege haritalarından en az üç kat daha büyük boyuta sahip olan yeni haritalarıyla çıkış yapması bekleniyor. Yayımlanan videoda oyunun 13 tane görev içereceği belirtiliyor. Oyuncular bir amacı tamamladıktan sonra bölgeden ayrılmayı ya da her şeyi riske atıp o bölgeye devam edip daha zorlu düşmanlarla karşılaşmayı seçebilecek. Eğer oyuncular devam etmeyi seçer ise daha kaliteli ödüllere sahip olacaklar. Videonun geri kalan kısmında ise derin ilerleme sistemi sayesinde oyuncuların oyun deneyimini istedikleri gibi özelleştirebileceklerinden bahsediliyor ve oyun yayımlandıktan sonra ücretsiz yeniliklerin ekleneceği haberiyle bitiyor.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir