Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Redemption 2’de Su Değirmenlerine Adım Atmayın!

Red Dead Redemption 2’de Su Değirmenlerine Adım Atmayın!

Son yılların en çok ses getiren oyunları arasında bulunan Red Dead Redemption 2’de çok enteresan bir hata keşfedildi.

Red Dead Redemption 2, bildiğiniz üzere Rockstar Games’in şaheserlerinden bir tanesi. Oyun, detaya verdiği önemle, hikâye anlatımıyla, grafik kalitesiyle ve gerçekçiliğiyle tartışmasız bir şekilde geçtiğimiz yılların en beğenilen eserleri arasına girmeyi başardı. Fakat RDR 2 olsanız bile saçma hatalardan kurtulamıyorsunuz. Son keşfedilen hata, oyuncuların su değirmenlerinden yüzlerce metre yukarı fırlatılmasına sebep oluyor.

Red Dead Redemption 2At Rehberi

Hata, ilk olarak Reddit’te bir kullanıcı olan KayPeeJay tarafından keşfedildi. Red Dead Online’da Strawberry’deki su değirmeninin üzerine çıkan oyuncu, birkaç saniye geçmesinin ardından havaya savrulunca olayın garipliğini kavradı. Yaşadığı şeyi sosyal medyada paylaşan KayPeeJay’in ardından birçok oyuncu bunu denediğini, ve hatanın gerçekten de oyunda olduğunu bildirdi. Hatanın RDR 2’deki bütün su değirmenlerinde çalıştığı gözlemlendi. Oyuncunun Reddit’te paylaştığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

İsterseniz bunu siz de deneyebilirsiniz, fakat oyunun çevrimiçi versiyonunda ölme ihtimalinizin çok yüksek olduğunu hatırlatalım.

Red Dead Online oyuncuları, geçtiğimiz yıl oyuncuları havaya fırlatan bir köprü keşfetmişti. O hatayla bu hata arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Köprü hatasının ne gibi sonuçlara yol açtığına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HLHjvRS5Rpk

Oyuna gelecek olan yeni güncellemede bu hatanın düzelmesi bekleniyor.

RDR ile ilgili son zamanlarda ortaya çıkan ilginç bir dedikodu da var. Oyunun yakın zaman içinde bir filme uyarlanacağı iddia edildi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir