Anasayfa > Oyun Haberleri > Remnant: From The Ashes İndirmeleri 10 Milyonu Aştı

Remnant: From The Ashes İndirmeleri 10 Milyonu Aştı

Epic Games tarafından geçtiğimiz hafta bedava dağıtılan oyun Remnant: From The Ashes indirmeleri 10 milyonu aştı. Detaylar haberimizde.

Gunfire Games ve Perfect World Entertainment ortaklığı ile bizlere sunulan ve Co-op oynanışı ile dikkat çeken aksiyon oyunu Remnant: From The Ashes geçtiğimiz hafta Epic Games tarafından bedava dağıtılmıştı. 3. şahıs kamera (TPS) oynanışına sahip oyunda amacımız zorlu ve aksiyon dolu boss savaşlarından hayatta kalarak çıkmak. Zorlu boss savaşlarının üstesinden Co-op oynanışı ile gelmeye çalıştığımız bu yapımın bedava dağıtılması görünen o ki oyuncuları bir hayli heyecanlandırmış.

Remnant: From The Ashes

Çıkış gününde bedava dağıtılarak yine dikkatleri üzerine toplayan strateji oyunu Total War: Troy 7.5 milyon indirme rakamına ulaşmıştı. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında çıkışını gerçekleştiren Remnant: From The Ashes’ın indirme sayıları ise bunu 10 milyona taşıdı. Oyuna yeni içerikler ekleyen ek paketin 2 gün önce yayınlandığını düşünürsek bu hamle Perfect World Entertainment için oldukça faydalı oldu diyebiliriz.

Epic Games’in dağıttığı bedava oyun sayısı ve çeşitliliği arttıkça oyunlara olan talep de artıyor. Önümüzdeki hafta dağıtılacak oyunlar arasında HITMAN gibi büyük bir oyunun olması bu oyunun satış rakamlarının ne kadar olacağı sorusunu akıllara getiriyor.

HITMAN’in bu başarıyı alt edip edemeyeceği ise şimdilik tahmin edilebilecek bir durum değil. Eğer böyle bir gelişme olursa bunu yine sitemizden okuyabilirsiniz. Sizler Remnant: From The Ashes’ın nasıl bir oyun olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarda lütfen belirtin.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. Beleş oyun mu? Epicgo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir