Anasayfa > Listeler > House Flipper Tarzı Renovasyon – Yenileme Oyunları
renovasyon

House Flipper Tarzı Renovasyon – Yenileme Oyunları

2018’de House Flipper çıkış yaptığında, ‘bir mekanı satın alıp içini yenilediğimiz – döşediğimiz ve işlettiğimiz ya da sattığımız’ oyun türünü kendi başına başlattı diyebiliriz sanırım. Bu listede benzer konseptlere sahip 6 oyun sıralayacağız.

Listede PowerWash Simulator gibi temizlik oyunları veya Builder Simulator – Ranch Simulator gibi sıfırdan mekanlar inşa ettiğiniz oyunlar yer almayacak.

Barn Finders

Benzeri televizyon programlarında bu konsepti görmüş olabilirsiniz. Barn Finders’da terk edilmiş ahır ve çiftlik binalarını alıp içindeki eşyaları açık arttırma ile satıyorsunuz. Binaların kendilerini de içlerini döşedikten ve tamir ettikten sonra elden çıkarabiliyorsunuz.

Fiyatı: 32 TL (ücretsiz demo mevcut)

Mağaza sayfası için tıklayabilirsiniz.

barn finders

Train Station Renovation

Train Station Renovation‘da eski ve hasar görmüş tren istasyonlarının yenilenmesi konusunda uzman bir restorasyon şirketi olarak oynuyorsunuz. Radyoaktif yüklü bir trenin devrilip kaldığı bir istasyondan basit çıkmış raylara kadar her türlü iş elinizden öpecek.

Fiyatı: 30 TL (ücretsiz demo mevcut)

Mağaza sayfası için tıklayabilirsiniz.

train station renovation flipper

Castle Flipper

Geçtiğimiz sene çıkan bu oyunu sitemizde de incelemiştik. Castle Flipper’i tarif etmek oldukça kolay: kendisi House Flipper’in orta çağlarda geçen hali. Oyun, Train Station Renovation ile birlikte paket olarak da satın alınabiliyor.

Fiyat: 30 TL (ücretsiz demo mevcut)

İncelememiz

Mağaza Sayfası

Castle Flipper

Tools Up!

Şimdi tamamen farklı bir bakış açısına geçtiğimiz için garipsemiş olabilirsiniz, ancak Tools Up’u bu listeye dahil etmesek olmazdı. popüler Overcooked formülünü ev döşeme oynanışıyla birleştiren Tools Up, ev döşeme fantazisini arkadaşlarıyla yaşamak isteyenler için eşi bulunmaz bir deneyim sunuyor. Biriniz halıyı yaymaya çalışırken biriniz duvarı boyamaya çalışacak, üçüncü bir kişi bulursanız o da muhtemelen dökülen boya lekelerinden kayıp az önce boyadığınız duvarı tekrar kirletecektir.

Fiyat: 32 TL (ücretsiz demo mevcut)

Mağaza sayfası için tıklayabilirsiniz.

Tools Up

Overcooked Tarzı Oyunlar

Gas Station Simulator

Evet, bu tam olarak tahmin ettiğiniz gibi bir oyun. Bir akrabanızdan devraldığınız harabe ve kullanılamaz haldeki benzinliği temizlemeli, döşemeli ve işletmelisiniz. Çevredeki diğer etkinlikler ve sizi rahatsız etmeyi kafasına koymuş garip karakterler ile birlikte Gas Station Simulator hayalinizdeki şehirlerarası benzinlik işletmecisi olmanıza olanak verebilir.

Fiyat: 32 TL (ücretsiz demo mevcut)

Mağaza sayfası için tıklayabilirsiniz.

gas station simulator flipper

Monuments Flipper

Konsepte yeni bir bakış açısı getiren Monuments Flipper’da dünyadaki tarihi eserlerden birini seçerek onu eski ihtişamına kavuşturmakla görevlisiniz. Bunlar Eyfel Kulesi’nden her çeşit antik köprü ve evlere her şey olabilir. Bu yenileme sürecinde oyun, oyuncuları bu eserlerin mimari ve tarihçesiyle ilgili de bilgilendiriyor. Tek sorun, oyun henüz çıkış yapmadı ancak ücretsiz bir demo sürümü oynanabilir durumda.

Fiyat: Belirsiz (ücretsiz demo mevcut)

Mağaza sayfası için tıklayabilirsiniz.

monuments flipper

House Flipper 2 Duyuruldu

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir