Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village 4.5 Milyon Satışı Aşmayı Başardı

Resident Evil Village 4.5 Milyon Satışı Aşmayı Başardı

Capcom’un popüler video oyun serisi Resident Evil’ın son çıkış yapan oyunu Resident Evil Village 4.5 milyon satışı aşmayı başardı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village Yapımcısı Capcom’dan Ayrıldı

Capcom’un 20-21 yıllık köklü video oyunu serisi Resident Evil, günümüzde hala popülerliğini korumakta ve yeni oyunları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Serinin son çıkış yapan oyunu Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021’de çıkışını yaptı ve büyük popülerlik yakaladı. YouTube ve Twitch üzerinde yoğun bir ilgi gören Resident Evil Village, oyuncuların beğenisini kazandı ve bu beğeninin üzerine satış rakamları konusunda da büyük bir başarıya imzasını attı.

Özlenen köy atmosferinin geri dönmesiyle birlikte özellikle Resident Evil 4 severlerin dikkatini çeken oyunda, Resident Evil 7’deki ana karakterimiz Ethan Winters’ın hikayesine devam ediyoruz. Bu zorlu macerada serinin en popüler karakterleri arasında yer alan Chris Redfield’da hikayede önemli bir yere sahip.

resident evil village

Resident Evil Village çıkalı yaklaşık tam 2 ay oldu ve oyun çıktığı hafta 3 milyonun üzerinde satışa ulaşmıştı. En son duyurudan itibaren üzerine 500 bin satış daha koyan Resident Evil Village, tam 2 aylık sürede 4.5 milyon satarak Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake ve Monster Hunter World oyunlarına göre oldukça iyi bir konumda. Resident Evil 7, 7.9 milyon toplam satışla Village’ın hala önünde ancak Village’ın bu kadar kısa sürede bu değere ulaşması, Resident Evil 7’yi geçebileceği anlamına gelebilir.

Resident Evil serisi video oyunlarının dışında, diğer sektörlerde de boy gösteriyor. Bugün yani 8 Temmuz 2021 itibariyle Netflix üzerinde yayına giren Resident Evil: Infinite Darkness animasyon dizisi ilgi toplayacak gibi duruyor.

Resident Evil: Infinite Darkness Bu Perşembe Yayında

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir