Anasayfa > Sanat Haberleri > Resident Evil: Infinite Darkness Bu Perşembe Yayında

Resident Evil: Infinite Darkness Bu Perşembe Yayında

Capcom’un popüler video oyunu serisi Resident Evil’in CGI animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness, 8 Temmuz 2021 yani bu perşembe yayında olacak. Detaylar haberimizde.

Resident Evil CG Anime Serisi Netflix İçin Duyuruldu

21-22 yıllık köklü bir geçmişe sahip Resident Evil video oyun serisinin Netflix animasyon uyarlaması olacak Infinite Darkness, ilk defa Eylül 2020’de duyurulmuştu. CG Anime serisi olarak adlandırılan Infinite Darkness, orijinal bir Netflix yapımı olacak. Hikaye 2006 yılında geçecek ve video oyunu olarak Resident Evil 4 ve Resident Evil 5’in arasında gerçekleşen bir hikayeyi anlatacak. Resident Evil 4’ten birkaç yıl sonrasında geçecek dizide Claire Redfield ve Leon S. Kennedy etrafında şekillenen gizemli bir hikaye anlatılacak.

Hikayenin başlangıcında Claire, mültecilere yardım etmek için gittiği ülkede bir çocuk tarafından çizilen salgın temalı resmi Leon’a gösteriyor. Bu resim ile Racoon City’deki zombi salgını ile bir bağ olduğuna inanıyor ve olaylar şekilleniyor. Korku, gerilim ve aksiyon türünde olacak animasyon dizisinin yapımcılığını Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor.

Yapım, TMS Entertainment ve Quebico aracılığıyla CGI kullanılarak hazırlanmış durumda. Ayrıca ek bir bilgi olarak Claire Redfield ve Leon S. Kennedy’nin seslendirme sanatçılarının aynı karakterleri Resident Evil 2 Remake oyununda da seslendirdiğini belirtmekte fayda var. Bu sayede video oyun serisi ile daha uyumlu bir yapım sunulmak isteniyor. Infinite Darkness, 8 Temmuz 2021’de 1.sezonuyla Netflix üzerinde yayında olacak. Tüm bölümler tek seferde yayında olacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir