Anasayfa > Sanat Haberleri > Resident Evil CG Anime Serisi Netflix İçin Duyuruldu!

Resident Evil CG Anime Serisi Netflix İçin Duyuruldu!

 Resident Evil Anime serisi Resident Evil: Infinite Darkness Netflix için duyuruldu. Capcom’un popüler oyun serisi Resident Evil’ın CG anime serisi ile Neflix platformunda bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Paylaşıldı!

Capcom’un yaklaşık 21-22 yıllık popüler oyun serisi Resident Evil, Netflix’te bizlerle buluşacak. Netflix ve serinin resmi YouTube sayfasından yeni Resident Evil CG anime serisi olacak Resident Evil: Infinite Darkness tanıtıldı. İşte anime serisi hakkında detaylar:

Resident Evil Anime Serisi Infinite Darkness Hakkında

Netflix’de yayınlanacak CG anime serisinin yapımcılığını Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor. Kobayashi bu seri üzerinde oldukça uzun zamandır çalışan bir yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. Anime serisi hikaye olarak temelinde Claire Redfield ve Leon S Kennedy karakterleri etrafında şekillenecek. Yapım, ”Orijinal bir CG anime serisi’ olarak tanımlanıyor. Resident Evil serisinin teması olan korku-aksiyon ağırlıklı olacak seri, 2021 yılında Netflix’te yayına girecek.

Capcom, seriyi büyütmeye devam etmek istiyor gibi görünüyor. Serinin yeni oyunu Resident Evil Village, yeni nesilde oldukça beklenen bir oyun haline geldi. Bir yandan da Netflix ile yapılan anlaşmalar ile yeni diziler, seriler ve yan çalışmaları görmemiz oldukça mümkün. Resident Evil 20 yılı aşkın süreden sonra bile gündeme oturmayı ve kendini güncel tutmaya devam ediyor.

Siz yeni Resident Evil CG animesi Infinite Darkness’ı nasıl buldunuz? Yayına girince izlemeyi düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir