Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village PS5 İndirme Boyutu Belli Oldu

Resident Evil Village PS5 İndirme Boyutu Belli Oldu

Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil Village hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Paylaşılan son haberlerle birlikte Resident Evil Village PS5 indirme boyutu da açıklığa kavuştu.

Duyurulduğu günden bu yana büyük bir ilgiyle beklenen Resident Evil Village’ın çıkış tarihi gittikçe yaklaşıyor. Ardı ardına gelen yeniden yapımların ardından oyuncular, sonunda yeni birşeyler görmek için sabırsızlanıyor. Capcom’un Resident Evil 7’nin ardından girdiği deyim yerindeyse eskileri elden geçirme süreci, sonunda Village ile son bulacak. Duyurulduğu günden beri çeşitli haberlerin yanı sıra özellike Lady Dimitrescu ile çeşit çeşit meme ve caps’lere de konu olan Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde bizlerle olacak.

Resident Evil Village: Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

Hal böyle iken akıllarda oyunla ilgili önemli sorular dolaşmaya devam ediyor. İşte bu sorulardan birisi de oyunun indirme boyutu ve cihazlarda kaplayacağı yer ile alakalı. Oyun boyutlarının fırlayıp gittiği ve artık 3 haneli sayıları gördüğümüz bu günlerde Resident Evil Village’ın kaplayacağı yer de oyuncular tarafından çokça merak ediliyor.

Paylaşılan haberlere göre Resident Evil Village PS5 indirme boyutu 27.3 GB olacak. Tabi bu sayıya ilk gün yaması dahil değil. Oyunun Microsoft Store’da gözüken ve Xbox konsollar için gerekli olan indirme boyutu ise  yaklaşık 35 GB. Ayrıca bu sayıların yanı sıra, oyunu satın alanlara ücretsiz olarak verilecek online deathmatch modu olan RE: Verse de 15 GB boyutunda yer kaplayacak. Yani ana oyunun yanı sıra diğer oyuncularla mücadele etmek ve oyunun online kısımlarına da göz atmak istiyorsanız 15 GB’lık bu ek paketi indirmeniz gerekiyor.

Resident Evil Village’ın Dosya Boyutu Belli Oldu

Oyunları depolamak için harcadığımız yerin giderek büyüdüğü şu günlerde, yepyeni bir oyunun oldukça makul bir seviyeyle çıkış yapacak olması birçok kişiyi mutlu etti. Özellikle PlayStation 5’in depolama alanının yaklaşık 667 GB olması ve kolay dolması sebebiyle PS5 sahipleri bu habere oldukça mutlu olacaktır. Biohazard ile bizleri kendisine hayran bırakan ve yeniden yapımlar ile de ortaya güzel işler koyan Capcom’un ortaya bu defa nasıl bir oyun çıkaracağı ise merak konusu.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir