Anasayfa > Espor Haberleri > Riot Vanguard Konusunda Kendinden Emin

Riot Vanguard Konusunda Kendinden Emin

Riot Games, yeni oyunu VALORANT için kullandığı anti-cheat sistemi Vanguard ‘dan son derece memnun, ayrıca kendinden de emin.

Riot Games’in sükse yapan yeni oyunu VALORANT hakkında birçok geribildirim alınıyor. Bu geribildirimlerden en önemlisi belki de hileler ve hile koruma sistemi.

Ekibin anti-cheat lideri Paul Chamberlain  yaptığı açıklamada oyun daha kapalı betada olmasına rağmen birçok hack’leme girişiminin yaşandığından bahsetti. Ancak hile koruma sistemleri olan Vanguard’ın tamamen iyi iş çıkardığını ve ondna çok memnun olduklarını dile getirdi, en azından şimdilik.

Chamberlain aynı zamanda hileyi bulmayı başarmasına rağmen oyuna girdiği anda Vanguard tarafından tespit edilip atılacak oyunculardan da bahsetti. Bu oyuncuların hırslarına yenik düşüp oyundan atılmayı kaldıramayacaklarını, bu sebeple hileyi, başarılı bir şekilde çalışıyormuşçasına internet üzerinden satabileceklerini söyledi.

Aynı zamanda başarılı yazılımcı, bütün hileleri tamamen durduramayacaklarını bildiğini söyledi. Açık bir şekilde konuşan Chamberlain, hile yapmaya çalışan çok büyük bir çoğunluğun banlanacağını kendinden emin bir şekilde ifade etti.

Ekstra bir bilgiyle haberimizi sonlandıralım: Riot Games, Vanguard’ı kırarak hile yazmayı başarabilen herhangi birisi olursa, o kişiyi 100.000$ ödüllendireceğini duyurdu.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir