Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot, Yeni VALORANT Haritasını İşaret Eden Görseller Paylaştı

Riot, Yeni VALORANT Haritasını İşaret Eden Görseller Paylaştı

Riot Games, VALORANT resmi hesabında oyuna gelecek olan yeni haritayla ilgili gizemli bir görsel paylaştı.

Gelen her yeni harita ve ajanla VALORANT’ın hikâyesindeki taşlar yerine oturuyor. Riot’un paylaştığı yeni görsel de oyunun yeni haritasını ufaktan ufaktan gösterirken oyuncuların kafasında birçok soru bırakmış durumda. Tıpkı Icebox çıkmadan önce yapılan paylaşım gibi bir gönderi daha paylaşıldı. “Şifreyi çözebilir misin?” açıklamasıyla paylaşılan gönderide üç farklı dilde yazılar ve haritanın içinden bazı görseller bulunmakta.

Görselin üst tarafındaki Çince yazı, Kingdom ve yıkılmak kelimelerini içeriyor. Yeni haritayla birlikte açıklanacak olan hikâyenin Kingdom’ın dağılmasıyla bir bağlantısı olursa şaşırmayın deriz.

“Entzweite Weiten” ifadesi, Almanca dilinde “Bölünen genişlemeler” tarzında bir anlam taşımakta. Bu ifade, VALORANT hikâyesindeki çoklu evren konseptiyle ve görselde gördüğümüz gibi havada süzülen bir adayla ilgili olabilir.

Alt taraftaki “Futuros Revelados” ifadesi ise İspanyolca olarak aşağı yukarı “Açıklanmış gelecek” anlamına geliyor. Bir kehânet söz konusu olabilir.

Görselin dört bir tarafında bulunan yakın çekim görseller ise büyük ihtimalle haritanın belli yerlerinde bulunan bölgeleri bize sunuyor.

Daha önce sızan bilgilere göre yeni haritanın ismi Canyon olacak. Paylaşılan görselde gerçekten de kanyon gibi bir yer olduğunu görüyoruz. Savaş bileti kartında bulunan bu görselin de yeni haritayı gösterdiği düşünülüyor. Riot, daha önce Icebox’ı da bu şekilde bizlere göstermişti.

Yeni haritayla ilgili kesin bir çıkış tarihi verilmedi, fakat sezonun sonuna yaklaştıkça, kısa süre içerisinde daha fazla bilgi sahibi olacağız gibi gözüküyor. Oyunun hikâyesine aşina değilseniz aşağıdaki sinematiğe göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir