Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League İçin Yeni Geçici Oyun Modu: Heatseeker!

Rocket League İçin Yeni Geçici Oyun Modu: Heatseeker!

Rocket League için oyuncuların dikkatini çeken, Heatseeker adlı yeni bir geçici oyun modunun 16 Nisan 19.00’da oyuna geleceği açıklandı.

Rocket League, alışılmışın dışında bir geçici oyun moduyla karşımızda. Diken modunun pabucunu dama atabilecek nitelikteki bu oyun modunun ismi ise Heatseeker. Modu özel kılan şey ise topa her vurulduğunda topun kaleye gitmesi ve her şutta topun hız kazanması. Her şuttan sonra alevi değişen, havada bir manevra yaparak hızlı şekilde rakip kaleye doğru yol alan topun yer alacağı mod, hızlı oyun sevenler için mükemmel bir alternatif olacak gibi gözüküyor. Modun tanıtımı Rocket League’in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Videoda oyun modunun mekanikleri ve topa vurulduğunda nasıl bir hâle geldiği gösteriliyor. Yapılan resmi açıklamada ise aşağıdaki ifadeler yer aldı:

“Heatseeker modunda top vurulduğu gibi rakip kaleye gitmeyi hedefleyecek. Sakın gol kaçırma ama! Top üst taraftan sekerse senin kalene doğru geri gelmeye başlayacak. Hızlı düşündüğünden emin ol, çünkü top vurulduğu her zaman hız kazanıyor. Yedi gol atan kazanır.”

Etkinliğin aktif olduğu süreçte oyuna giriş yapan herkes aynı zamanda Hypnoteks adlı oyuncu sancağını da kazanacak. Heatseeker etkinliği, Türkiye saatiyle 16 Nisan 19.00’da başlayıp 20 Nisan 19.00’da son bulacak. Modu deneyimleyip ödülü kapmak için elinizi çabuk tutun!

TSM, Rocket League ve PUBG Kadrolarını Bırakıyor!

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir