Anasayfa > Espor Haberleri > TSM, Rocket League ve PUBG Kadrolarını Bırakıyor!

TSM, Rocket League ve PUBG Kadrolarını Bırakıyor!

Dünyaca ünlü espor takımı TSM, profesyonel arenada başarılı olamayan Rocket League ve PUBG kadrolarını dağıtma kararı aldı.

Team Solomid’den Rocket League ve PUBG kadrolarıyla ilgili radikal bir karar geldi. Katıldıkları hiçbir turnuvada ilk üçe giremeyen Rocket League ve PUBG takımları, TSM’in bünyesinden çıkarıldı. Oyuncular, profesyonel kariyerlerine TSM’de devam etmeyecekler. Takım, PUBG ve Rocket League kadrolarına şimdiye kadar gösterdikleri emekten ötürü teşekkürlerini sundu.

“Rekabetçi PUBG ve Rocket League takımlarımızı espor arenasından çekmek gibi zor bir karar aldık.

İki takımımıza da sıkı çalışmalarından ve kendileri adamalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

PUBG takımını oluşturan ikili espor sahnesinde her ne kadar oynamayacak olsa da TSM bünyesinde içerik üretip yayınlar yapmaya devam edecek. Bir yıldır TSM bünyesinde oynayan Rocket League takımı ise kendisine yeni bir yuva bulmak zorunda kalacak.

Düşürülen Rocket League takımının kaptanlığını yapan isim remkoe, bu kararı haftalardır bildiklerini ve sebebin de kötü performansları olduğunu belirtti. Remkoe, TSM’in Rocket League sahnesine dönmesinin yakın zaman içinde çok zor olduğunu ve kendilerinin takım bulmalarını umduğunu söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir