Anasayfa > Espor Haberleri > Şampiyonluk Ligi Finalinin Adı Belli Oldu!

Şampiyonluk Ligi Finalinin Adı Belli Oldu!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi ‘nde oynanan yarı final mücadelelerinin ardından finalin adı sonunda belli oldu: Fastplay Wildcats – 1907 Fenerbahçe.

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali’nin adı belli oldu. Takımların bizlere izlettiği keyifli yarı final mücadelelerinin ardından, son aşamaya gelindi.

Fastplay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek 2020 KMF’de, erken bir tahmin yapmak gerçekten zor. İki tarafın da üstünlüklerinin yanında ciddi eksiklikleri de mevcut. Hataları iyi değerlendiren tarafın serinin kazananı olacağını rahatça söyleyebiliriz.

1907 Fenerbahçe tarafının dikkat etmesi gereken seçim şüphesiz Aatrox olacak. Sezon boyunca Wildcats tarafının hem orta koridora hem de üst koridora esnettiği Aatrox tercihi, serinin anahtarı olabilir.

Bunun yanı sıra Wildcats ekibi için işler hiç kolay olmayacak. Karşılarına bir adım daha önde olarak çıkan ekip Fenerbahçe. Bireysel yetenekleri kıyasladığımız noktada birkaç gömlek üstte çıkan lider, final serisinde sezon boyu sergiledikleri performansı sergileyebilirse şampiyonluğa daha yakın olan ekip olabilir.

Her ne kadar Wildcats Akademi Ligi’nden gelmiş bir ekip olsa da, unutmamak gerekir ki kendileri şu anda diğer 7 takımın aksine final spotunda yer alıyor. 1907 Fenerbahçe’nin üzerinde oluşacak “daha iyi takım” baskısını iyi değerlendirebilirlerse, kupayı onların kaldırdığını da görebiliriz.

İki ekibe de başarılar!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir