Anasayfa > Blog > SaveButonu Mutlu ve Güzel ‘Hikaye’li Bir Yıl Diler

SaveButonu Mutlu ve Güzel ‘Hikaye’li Bir Yıl Diler

İster 16-Bit, isterseniz RTX’li 4K 60 FPS olsun. Hikayeden kırpmasın efenim 2021.

Zor, başlayan ve yine zor biten bir sene geçirdik. Sonunda yepyeni bir yıl başlayacak, bilim insanları başlarının yine zor geçeceğini ancak sonlarının oldukça aydınlık olduğunu söylüyorlar. Eh, buna da şükür değil mi? Biz de bundan sonra her sene bir ‘iyi dilekler’ yazısı yayınlamaya karar verdik. Bunu bir alışkanlık haline getireceğiz kısacası.

SaveButonu olarak ister okurumuz olsun, ister bizden hiç haberi olmasın bütün insanlar umarız ki harika ötesi bir yıl geçirir. Biz misyon ve vizyonumuz gereği canınız sıkıldıkça girdiğiniz, eğlenip çıktığınız bir site olmayı bu sene de sürdüreceğiz. Hatta daha sık gelip kontrol etmenizi sağlamak için de çeşitli planlarımız var. Sizi seviyor, sizsiz yapamıyoruz. Gerçekten.

FPS’i yüksek, akıcı, güzel hikayeli, bol tecrübeli ancak geçmişten de aradıklarınızı bulabileceğiniz; oynarken sıkmayacak, nefes kesici, Metacritic’te hepimizin oylarıyla 100 puan alacak bir yıl diliyoruz sizlere. Ayrıca umarız 2021 oyunları YouTube’dan değil konsollardan, bilgisayarlardan bitirebildiğiniz kadar sağlam ekonomili bir yıl olur. Olacak o kadar introsu girmeden kaçalım biz.

2020 için, press F to pay respect! 

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir