Anasayfa > Blog > SaveButonu Podcast Programları Başladı

SaveButonu Podcast Programları Başladı

Bu yıl okurlarımızla görsel ve işitsel olarak da daha çok temas kurmak istiyoruz. Bu konudaki ilk atılımımızı da bir podcast programıyla gerçekleştirelim olur mu?

Beril Özge Danacı ve benim tarafımdan sunulan serinin ilk bölümünde konuğumuz, sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Efe Eren Genç oldu. Pilot bölüm tarzında ilerlediğimiz bölümde programın genel hatlarının neler olacağı gibi konuları netleştirdik.

Dilediğiniz gibi dinleyebilmeniz bizim için oldukça önemli. Bundan ötürü programı hem YouTube kanalımızdan hem de Spotify’dan yayınlıyoruz. Ayrıca indirmek isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz, bunun için de neler yapabileceğimize göz atarız.

Önümüzdeki programlarda yeni konuklarımız da olacak, eğer sizlerin de özellikle görmek istediğiniz simalar varsa bize söyleyebilirsiniz. Şimdilik her Pazar bir yeni bölüm yayınlamayı düşünüyoruz. Ancak asla söz veremiyoruz, malum düzenli içerik üretmek konusunda yalnızca yazarken iyiyiz. Son olarak yıllardır açık olmasına rağmen YouTube kanalımızda 1000 aboneye ulaşabilmiş değiliz. Tabii ki bunda aktif olmamamızın payı vardır ama biz aboneliğinizi dilenmekten çekinmiyoruz. Neyse efenim, iyi dinlenceler dileyelim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir