Anasayfa > Listeler > Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar Listesi – 14 Şubat Özel

Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar Listesi – 14 Şubat Özel

Sevgililer günü gelip kapıya dayanmışken Savebutonu’ndan oyuncu çiftlere özel dev hizmet! Sevgiliyle oynanacak oyunlar listemiz ile hem gönüller hem high score’lar bir olacak, hazırsanız başlayalım.

Sevgili ile Oynanacak Oyunlar

  • A Way Out

”Sevgiliyi herkes bulur, bana suç ortağı lazım” diyenlerden misiniz? Öyleyse A Way Out tam partneriniz ve sizin aradığınız şey. Partneriniz ile içine düştüğünüz durumdan kurtulup hapisten kaçmaya çalışırken bol bol işbirliği de yapma şansı bulacaksınız. Sürükleyici hikayesi ile de A Way Out sevgiliyle oynanacak oyunlar içerisinde başı çekiyor. Kim bilir, belki de ilişkinizin ihtiyacı olan heyecan budur?

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Don’t Starve Together

Issız bir adada gözlerinizi açtınız ve yanınızda olan tek şey sevgiliniz, insan daha ne ister değil mi? Değil işte. Don’t Starve Together size bunu zor yoldan öğretirken bir yandan da partneriniz ile hayatta kalma becerilerinizi test edecek. Bakalım ellerini tutmaya kıyamadığınız sevgilinizi bir Treeguard kovalarken ne kadar sakin kalabileceksiniz?

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • The Forest

Yine bir ıssız ada ve yine sevgiliniz ile baş başasınız. Ancak bu kez durumlar Don’t Starve Together içerisinde olduğu kadar sevimli de değil. Kaçırılan evladınıza ulaşmaya çalışırken adadaki türlü çeşit yamyam ve yaratıktan da korunmanız lazım. Aynı zamanda başınızı sokacak bir yer inşa ederek burayı aşk yuvanız haline getirmeye de çalışabilirsiniz. Ancak baştan uyarmak gerekli, adadaki düşmanlarınız da aşk yuvanıza adım atmaya en az sizin kadar istekli olacaklar.

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Minecraft

Uçsuz bucaksız, yapılabileceklerin sınırı olmayan bir dünyada sevgiliniz ile baş başa kalmayı istemez misiniz? Dilerseniz alın yanınıza partnerinizi dağları tepeleri aşarak yeni biyomları, hayvanları ve yaratıkları keşfedin, dilerseniz alın elinize kazmanızı ve madenlerin derinliklerine inerek maceraya atılın. Bu oyunda yapabileceklerinizin ciddi manada sınırı yok. Ancak bir oyuncu olarak siz bunu zaten biliyorsunuz.

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Portal 2

İşbirliği yapmak hiç bu kadar keyifli ve aynı zamanda da zorlayıcı olmamıştı. Partneriniz ve sizin elinizdeki yalnızca tek bir portal açabilen Portal Gun ile bulmacaları çözerken birlikte çalışmaya yapmaya mecbursunuz. Muzip yapay zeka GLaDOS‘un ara bozma çabalarına ve partnerinizin zaman zaman gözünün önünde duran çözümü görmemesine sabredebilirseniz bu ilişkiniz için de geçilen büyük bir eşik olacak bizden söylemesi.

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Cuphead

Sevgilinizin öfke kontrolü konusunda nasıl bir performans sergileyeceğini merak mı ediyorsunuz? Öyleyse Cuphead tam da aradığınız oyun. Elle çizilmiş şirin grafiklerinin ardında insanı çileden çıkartacak platform ögeleri ve düşmanlara sahip olan oyunu kontrolcüyü bir yerlere fırlatmadan bitirebilen partneriniz kendisinde peygamber sabrı olduğunu da kanıtlamış olacaktır. Yalnız dikkat edin, partneriniz ile boss’un üstesinden gelmeye çalışırken çileden çıkan siz olmayın.

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Overcooked! 2

Sevgiliniz ile yemek yapmak kulağa her ne kadar çok romantik bir aktivite gibi gelse de Overcooked! 2 oynadıktan sonra fikrinizin değişmesi çok olası. Zamana karşı yarıştığınız bir ortamda çeşitli engellerle dolu bir mutfakta oradan oraya koşturarak birlikte yemek yapmaya çalışmak en iyi ihtimalle aranızdaki işbirliği ve iletişimi güçlendirerek sizi birbirinize daha çok bağlar. En kötü ihtimalle ise… Her neyse, sonuçta bu sadece bir oyun. Değil mi?

sevgiliyle oynanacak oyunlar

  • Stardew Valley

Her şeyden elinizi eteğinizi çekip sevgiliniz ile sakin bir köye yerleşip stressiz bir hayat yaşamanın hayalini kuruyorsanız Stardew Valley tam da ihtiyacınız olan oyun. Başlangıçta her şey oldukça normal görünse de sonrasında ortaya çıkan gizemleri, sıcak insanları, festivalleri ve sizi zaman zaman maceraya atılmaya zorlaması ile Stardew Valley sevgiliyle oynanacak oyunlar arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Yine de bizden uyarması, kasaba halkı ile romantik ilişkiler de kurulabiliyor. Partnerinizi tatlı Haley ya da karizmatik yazar Elliott‘a kaptırmanız da bir hayli olası.

  • Viscera Cleanup Detail

Evin rutin işlerini paylaşmak her çiftin yapması gereken bir iş bölümü. Viscera Cleanup Detail ise siz ve partnerinizi bir suç mahalline bırakıp burayı temizlemenizi istiyor. Evet, belki evde yerleri paspaslamaktan biraz daha farklı bir deneyim ama işin özü aynı değil mi?

  • Surgeon Simulator 2

Neşterleriniz, kemik testereleriniz ve çekiçleriniz hazırsa ameliyata giriyoruz! Sevgiliniz ile baş başa kalabileceğiniz en iyi yer belki bir ameliyathane değil ama birlikte hayat kurtarmak (!) bir hayli eğlenceli. Alışması zor ancak bir o kadar da eğlenceli kontrolleri ile Surgeon Simulator 2 sevgiliyle oynanabilecek oyunlar arasında. Hem başka hangi oyunda partnerinize gerçek bir kalp fırlattıktan sonra onu yerden alıp göğüs kafesini az önce çekiç ile kırdığınız hastaya takabilirsiniz ki?

  • Bonus – Super Smash Bros. Ultimate

Bu kadar gülüp eğlenmek yeter. Kızgınlıkları dışa vurmak ve enerjinizi atmak için bundan daha iyi bir yol olamaz. Kirby‘den tutun Sonic‘e, Jigglypuff‘tan tutun Pac-Man‘e kadar pek çok sevilen karakteri birbirleri ile kapıştırabileceğiniz oyun ile işiniz bittikten sonra kendinizi tüy gibi hafif ve sakin hissedeceksiniz.

14 Şubat Özel Dosyası – Oyun Dünyasının En Gözde Çiftleri

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir