Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim Anniversary Edition Duyuruldu – Bu Yıl Geliyor

Skyrim Anniversary Edition Duyuruldu – Bu Yıl Geliyor

Bethesda, 2021 sonbahar sezonunda çıkacak ve Skyrim onuncu yıl sürümünü duyurdu.

2011 Kasım ayında hayatımıza giren Skyrim, yakın zamanda oyuncuları bırakmaya niyetli değil gibi görünüyor. Lakin serinin bir sonraki oyunu Elder Scrolls 6 daha geliştirme aşamasında bile değilken, bir tane daha Skyrim çıkışı göreceğimiz dün yapımcı Bethesda tarafından doğrulandı.

2016’da çıkan Skyrim Special Edition ile oyuna integre edilen topluluk modlarının satın alınabildiği Creation Club, Anniversary Edition’da da ön planda olacak gibi görünüyor. oyuna eklenecekler arasında Creation Club’dan 500’den fazla topluluk yapımı görevler, keşfedilecek zindanlar, bosslar, silahlar ve büyülerin yanında önceden yayınlanmış Dawnguard/Dragonborn gibi ek paketler de yer alıyor. En önemli eklenti ise kuşkusuz artık balık tutabilecek olmamız. Muhteşem.

Skyrim Anniversary

Bethesda Remake Projeleri İçin Bir Stüdyo Kuruyor Olabilir

Anniversary Edition’un duyrulmasıyla durmayan Bethesda, sitesinde de oyunun 10. yıl kutlamalarına ithafen bir kutlama sayfası hazırlamış. Sayfada yer alan bilgilere göre oyunun hem eski hem yeni nesil konsollara ve bilgisayarlara çıkış yapması planlanan 11/11/21 tarihinde, Londra Senfoni Orkestrası ve London Voices Korosu tarafından Skyrim’in birçok ikonik şarkısının yer alacağı bir konser verilecek. 11 Kasım 2021 tarihinde Türkiye saatiyle 22:00’da yapılacak konseri Bethesda’nın resmi YouTube ve Twitch kanallarından dinlemek mümkün olacak.

Bunun yanında Bethesda, Skyrim Müzesi adını verdiği sanal bir fotoğraf sergisi de düzenlemiş. Şu anda aktif olan sergide dünyanın dört bir yanından Skyrim hayranlarının sanatsal çalışmalarının sergilendiği müzeye isteyen herkes kendi çalışmasını gönderip katılabiliyor. Siteye buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Skyrim Anniversary Edition, Special Edition’a sahip olan her oyuncu için ücretsiz olacak. Anniversary sürümünün fiyatının ne kadar olacağı bilinmediği için, şimdiden Special Edition’u alarak kasım ayına hazırlanmak isteyebilirsiniz. Şu anda Steam üzerinde süren Quake Con 2021 indirimleri ile Skyrim, 46 TL’ye düşmüş durumda. Bunun yanında, Skyrim’in kuzeni diyebileceğimiz Elder Scrolls Online’da 31 Ağustos’a kadar ücretsiz olarak oynanabilir olacak.

Son olarak, kısa bir süreliğine Quake Con’un Steam sayfasında akşamları yapılan yayınları takip ederek ücretsiz Steam avatarları, çıkartmaları ve arkaplanlarına sahip olabileceğinizi hatırlatalım. İyi oyunlar!

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir