Anasayfa > Blog > Stray Kaç Saat Sürüyor? Oyun Süresi Ne Kadar?

Stray Kaç Saat Sürüyor? Oyun Süresi Ne Kadar?

Annapurna Interactive’in listeleri yakıp kavuran kedi oyunu Stray kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek ne kadar süre alıyor?

Stray, 2022 Temmuz’da çıkmasıyla birlikte Steam’de zirvelere oynayan, neredeyse bütün oyuncuların övgüyle bahsettiği bir oyun. Siberpunk bir şehrin sokaklarında bulunan bir sokak kedisini yönettiğimiz bu oyuna yeni başlamak isteyen oyuncuların sayısı oldukça fazla. Dolayısıyla birçok kişi Stray’in oyun süresinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Stray kaç saat, oyunu tamamlamak için ne kadar zaman harcamalısınız?

Stray Kaç Saat?

Nispeten kısa bir oyun olan Stray’in ana hikâyesiyle birlikte bazı bonusları sadece 5-6 saat içerisinde bitirmeniz mümkün.

Eğer oyunun ana hikâyesiyle birlikte bütün içeriklerini tüketmek, Stray’i %100’lemek istiyorsanız da 9 saatinizi harcamanız yeterli olacaktır.

Kısacası ilginç bir konsepti başarıyla sunan bu oyunu oynamak istiyorsanız fazla zaman harcamanıza gerek yok. Uzun bir oyun süresi istiyorsanız ise şansınıza küsün, çünkü Stray ne kadar tatlı bir deneyim sunsa da oyun süresi 10 saati geçmiyor.

BlueTwelve’in geliştirdiği, Annapurna Interactive’in yayımcılığını üstlendiği Stray’i Steam veya PlayStation Store’dan satın alarak maceraya atılabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir