Anasayfa > Espor Haberleri > SuperMassive 2021 Kadrosu Netleşiyor

SuperMassive 2021 Kadrosu Netleşiyor

League of Legends 2021 Kış Mevsimi kadroları netleşirken, Papara SuperMassive de koç, destek, üst koridor ve nişancı rollerini duyurdu.

İyi bir 2020 yaz mevsimi geçiren Papara SuperMassive, 2021 sezonu için yepyeni ve tamamen farklı bir kadro hazırlığında. Yıllardır takımın bel kemiği nişancısı olan Berkay “Zeitnot” Aşıkuzun‘un emekli oluşu, Koreli oyuncuların ülkelerine dönmeleri ve Armut’un Avrupa sahnesine transferi sonrası dikkatler SuperMassive’in yeni kadrosuna çevrilmişti. Başarılı ekip, yeni oyuncuların duyurularını yapmaya başladı.

2021 sezonu SuperMassive üst koridorunda, Galatasaray Espor’dan tanıdığımız yetenekli oyuncu Ragner’i göreceğiz:

MAD Lions’ı Dünya Şampiyonası’nın dışına iterek ülkemize ilk kez bir büyük bölgeye karşı 5 maçlık seri kazandıran SUP, 2021 sezonu için nişancı rolüne ise Kaori‘yi uygun gördü. Zeitnot’un yerini doldurabilecek mi, hep beraber göreceğiz. Ancak genç oyuncunun üzerinde şüphesiz çok büyük bir yük olacak:

Destek rolünde, Kaori’nin yanında olacak isim ise Dark Passage’dan tanıdığımız Absolute.

 

Ekibin koç rolünü üstlenecek isim ise Cristol olacak.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir