Anasayfa > Oyun Haberleri > The Elder Scrolls Online Yeni Nesil Konsollara Yazın Geliyor

The Elder Scrolls Online Yeni Nesil Konsollara Yazın Geliyor

Bethesda tarafından geliştirilen ve özellikle de beşinci oyunu olan Skyrim ile popülerliğini zirvelere taşımayı başaran The Elder Scrolls serisinin çevrimiçi versiyonu The Elder Scrolls Online (ESO) 8 Haziran 2021’de yeni nesil konsollara da geliyor.

“Console Enhanced” başlığı altında karşımıza çıkan özel versiyon, yeni konsollara özgü yeni niteliklerle de karşımıza çıkıyor. Görsel açıdan çok önemli detaylar verildi, bunlardan biri de “Fidelity Mode”. Bu grafik modu ile doğal 4K çözünürlükte 30 FPS’e kadar performans sağlanabilecek. Bunun haricinde gölgelendirme, aydınlatma ve alan derinliği gibi önemli görsel unsurlar da gelişmiş bir şekilde biz oyunculara sunulacak. Ve tabii ki oyun 60 FPS desteği de barındırıyor olacak.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi haziran ayında yeni nesil konsollara, yani PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için yayınlanacak olan bu versiyon bizleri bir başka konuda daha mutlu ediyor. Oyunu daha önce PlayStation 4 veya Xbox One için satın alan oyuncular yeni konsollarında oyuna tekrar ücret ödemeden sahip olabilecekler.

Son olarak The Elder Scrolls Online: Blackwood bölümüne değinelim. Oyunun yeni nesil konsollara gelmesinden bir hafta öncesinde yani 1 Haziran tarihinde PC, Mac ve Stadia için, 8 Haziran tarihinde de konsollar için yayınlanacak bu bölüm de oyuna yeni bir hikaye ve yeni maceralar dahil edecek. Blackwood‘un serideki Gates of Oblivion isimli hikayenin bir parçası olduğu da doğal olarak belirtiliyor.

Hakkında Heval Deniz Kaya

yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir